kedd, július 28, 2015

piCture pOlish Nail Art Quarterly


Izgatottan olvastam, hogy a piCture pOlish egy újabb szuper gondolattal rukkol elő, mégpedig negyed évente rendeznek egy 'Nail Art Quarterly'-t, nail art versenyt, aminek a főnyereménye AUD$500 vagy egy collab árnyalat (szerintem egyértelmű melyiket fogja választani a nyertes :D). A 2. helyezett AUD$300-t , a 3. helyezett pedig AUD$150-t zsebelhet be. Sikerült nekem is bejutni a versenyzők közé, így ma megmutathatom, hogy mit is alkottam.

A téma a 'Flower Power' volt és szabad kezes alkotással lehetett nevezni. A verseny feltételei között szerepelt, hogy kizárólag PP lakkokat használhatunk (3 db-ot), illetve fekete és/vagy fehér akril festéket építhettünk még be a mintába. Ezzel sajnos eléggé lehatárolódott a dolog, bevallom sokkal szabadabban (és kreatívabban) éreztem volna magam ha bármilyen akril festéket lehetett volna még pluszban használni. Megrendeltem még gyorsan a Mad Magenta-t, mert a készletemben lévő 6 PP lakkot sehogyan sem tudtam úgy rendezni, hogy tetsszen a színvilág. Szerencsére a Unicorn-ban található magenta színű glitterek szinte 100%-ban megegyeznek a Mad Magenta színével, nagyon tetszik a köztük lévő összhang. Harmadik színnek pedig kizárásos alapon a Watermelont használtam fel. 


Sokat gondolkodtam, hogy milyen virágmintát válasszak (a témáról rögtön a hippi szó ugrott be, de abba az irányba nagyon nem akartam mozdulni), végül egy random, neten talált mintát alakítottam át az én ízlésemnek megfelelően. Nagyon tetszenek a színek együtt, de a mintával nem vagyok megelégedve, nem egy wow kategória :D
A Unicornról és a Mad Magentáról hamarosan lesz lakkteszt, annyit már most elárulhatok, hogy mindkettőt imádom :)

A nyerteseket egyébként igen neves emberek választják ki: Camille (@pshiiit_polish), Tam (@ohmygoshpolish), Cathy (@morenailpolish), Sveta (@sveta_sanders) és Allie (@britnails) alkotják a zsűrit. Nem tudom, hogy mikor lesz eredményhirdetés, de én már tűkön ülve várom a pillanatot (na nem mintha lenne esélyem :DDD).





Hogy tetszik? :)

20 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, harmonikus és szerintem kicsit sem hippis:) Drukkolok, remélem hamarosan megszületik még egy magyar collaboration shade:D!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii :) Igen, úgy gondoltam én is, hogy ne legyen hippis :D

      Törlés
  2. Hajrá, Lexa. Én is remélem, hogy nyersz és neked is lesz egy PP színed. *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Hát ha most nem, akkor egyszer majd talán...évente 4 esélyem lesz rá :DD

      Törlés
  3. De szép!! Kellemes színe van a watermelonnak. Remélem, nyersz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) És úh, még a Watermelonról sem csináltam bejegyzést :/

      Törlés
  4. Természetesen van esélyed! ;)

    VálaszTörlés
  5. Csodálatos!! Én szurkolok Neked, szerintem nagyon szép lett ez az alkotás! (-:

    VálaszTörlés
  6. Szuper ez a verseny és a manid is az! :) És lécci ne írj többet olyat, hogy "na nem mintha lenne esélyem" vagy hasonlót :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is nagyszerű elgondolás ez a PP-től ^^ Hááát, végignéztem a versenyzők alkotásait és azért van aki mellett elbújhatok :DD

      Törlés
  7. Gyönyörű lett, és dehogynem van esélyed!!!négy!négy!! (remélem átjött a nyomatékosítás :D)

    VálaszTörlés
  8. Júúúj, szerintem gyönyörű lett! És nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy megnyerd, mert abszolúte megérdemelnél egy saját PP színt! Húh, még a hideg is kirázott a gondolatra, annyira izgalmas lenne! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Köszönöm, örülök, hogy így gondolod ^^

      Törlés
  9. Gyönyörű manikűr! Szorítok, hogy nyerj, megérdemelnéd! :) (és nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a te PP lakkod milyen lenne :D)

    VálaszTörlés
  10. Megnéztem a többi versenyző alkotását és abszolút az élmezőnyben vagy! Nagyon drukkolok, nagyon rajongója vagyok a munkádnak!

    VálaszTörlés