hétfő, július 06, 2015

Morgan Taylor | Dress Up, West Coast Cool & Totally A-Tealing


Ismét Morgan Taylor lakkokat mutatok, de ezúttal a Nail Harmony jóvoltából, ugyanis megleptek 4 színes illetve 1 alap- és 1 fedőlakkal. A színes lakkokat én választhattam ki, ma a három krém finishről hoztam képeket, a negyedik lakk glitteres, ezért azt hozzácsapom azokhoz a csillámos/glitteres MT lakkokhoz amiket én vásároltam (az általam vett krém lakkokról már ITT volt teszt), így a közeljövőben még 4 MT lakkról olvashattok a blogon.
Először is az alap és a fedőlakkról írnám le a véleményemet. Az alaplakk a Stick With It névre hallgat és hosszan tartó manikűrt ígér. A fedőlakk pedig a Need For Speed, ami gyors száradást, és hosszan tartó fényt ígér. A diplomavédés/államvizsga időszakban volt alkalmam tesztelni őket, mert akkor se időm se energiám nem volt naponta/kétnaponta lakkozni, így 1 hétig volt rajtam az Avon Color Trend Pout, majd szintén egy hétig a Morgan Taylor I'm Charmed. Mindkettő lakk nagyon jól bírta, gyakorlatilag a 10 körmömből max kettőn pattant le egy picit a lakk (azokon a körmökön amik gyengébbek, hajlékonyabbak), a többin csak körömvégi kopás volt látható. Nekem személy szerint nincsen szükségem hosszan tartó lakkokra, mert kétnaponta (ha nem naponta...3x :DD) tuti valami mást kíván a szervezetem, de tudom, hogy normális keretek között az ember lánya szeretné minél tovább élvezni a manikűrt. Az alaplakkot teljes szívből tudom ajánlani, de a fedőlakkal már sajnos más a helyzet. Fényesnek tényleg fényes, de szerintem nem szárad/szárít különösebben gyorsan (egy enyhe párnamintával ébredtem lakkozás utáni reggel...), ráadásul a színes lakkot is felveszi az ecset, a nyomdát is elkeni. A Seche Vite-et nálam semmi nem győzi le gyorsszárítás szempontjából, olcsóbb is mint ez a MT lakk (a Seche 1790 Ft a Naillandnél, a Morgan Taylor pedig 2490 Ft), úgyhogy nálam sajnos ez a fedőlakk elbukott.


A színes lakkokról viszont nem sok rosszat tudok mondani. Kezdjük a sort ezzel a szépséges hideg tónusú, középlila lakkal, ami a Dress Up névre hallgat. Igazából nem túl különleges szín, de nekem nem volt még hasonlóm, így egyből tudtam, hogy őt is szeretném. Két közepes réteg elég volt belőle, gyorsan száradt, szép fényesre. Ahogyan már az előző MT krém lakkok tesztjénél is említettem, egy álom kenegetni ezeket a lakkokat, nagyon jó a minőségük, számomra tökéletes az állaguk.




A West Coast Blue egy mesés középkék, számtalan kék lakkom között sem találtam teljesen hasonlót. Ugyanolyan álom formula: 2 réteg, gyors száradás, fényes finish jellemzi, mint az összes eddig próbált krém MT lakkot. A Making Waves-szel nagyon jó tapasztalataim voltak, ugyanis az - élénk színe ellenére - nem színezte el sem a körmöm sem pedig a bőröm. Sajnos a West Coast Blue bizony már nem volt ilyen kegyes. Nem lettem tőle hupikék törpike, de azért a körmöm is beszürkült, illetve egy picit a bőrömön is ott maradt a kék szín (bőrradírral egyébként gyorsan le tudtam radírozni). Ennek ellenére nincs harag, van olyan kék lakkom ami ezerszer jobban befogja a körmöm/bőröm, mégis vígan használom :D A kék lakkoknak mindent megbocsátok ^^




A Totally A-Tealing egy szépséges mély teal lakk, szerintem egy picit jobban hajlik a zöld felé, az első réteget például én teljesen méregzöldnek láttam. Az tetszik benne, hogy hihetetlen sötétsége ellenére is látszik rajta, hogy nem fekete :D
2 réteg, gyors száradás, szuper fény...tudjátok, a szokásos ^^
Egy nagyon picit elszürkítette a körmeimet, de legalább a bőrömről teljes mértékben le tudtam mosni. Az üvegén látszik, hogy valószínűleg nem mai kollekció (szétvált a zöld és a kék, és ez rázás ellenére is úgy fog maradni, mert az üveg falára tapadt a pigment), de ez senkit se zavarjon, egy kis rázással a körmökön semmi nyoma nem lesz ennek.



A Morgan Taylor lakkok elérhetőek: harmonyshop.hu, 3. kerület Eurocenter Nail Harmony, Pink Beauty Aréna Pláza Budapest, Pink Beauty Győri Árkád. A márka partnereit ITT találjátok meg.

Most egyébként kedvezményesen juthattok hozzá egy 6 db-os szetthez, ha érdekel titeket a márka, akkor érdemes most vásárolni. A szettet ITT találjátok!


Hogy tetszenek a lakkok?
Melyik a kedvenc gyorsan száradó fedőlakkotok?

6 megjegyzés:

  1. Ilyen lilát valamiért eszembe sem jutna venni, de rajtad annyira jól mutat, sőt igazából kb. minden jól mutat a körmeiden :D
    Meghoztad a kedvem a West Coast Cool-hoz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD háh, köszi, azért vannak árnyalatok amik nagyon nem illenek a bőrszínemhez, de ezeket inkább fel se kenem :D

      Törlés
  2. A te körmeiddel mindegyik lakkot el lehetne adni, nekem a lila nagyon tetszik és a kék is különleges. SV nekem is van, tényleg jó, gyorsan szárad, de gyakrabban nyúlok a Golden Rose gel look top coatja után, ami ahogy olvasom, még senkinek sem vált be, de nekem nem keni a nyomdamintát és bírok fél órát tévézni lakkozás után a biztos száradás érdekében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh, köszi szépen :)) Hmm, a GR fedőlakkot még nem próbáltam. Bár még egy jó ideig el vagyok látva SV-el, mert megvettem a nagy, utántöltős palackot.

      Törlés
  3. Szépek, legjobban a lila tetszik, csodás színe van :)

    VálaszTörlés