hétfő, július 20, 2015

ILNP | Paige & Ten Fold


Akik már régebb óta követnek azok valószínűleg elkerekedett szemmel nézik a kezdőképet...Igen, teljesen önszántamból vettem egy rózsaszín lakkot :D Az ILNP-nek sikerült elérnie azt, hogy a legutóbbi kollekciójukból legelőször a pink lakkra figyeljek fel. Magam sem értem, illetve dehogyisnem értem...szép és kész :)



Valószínűleg nem tetszene ennyire ha nem lenne hideg tónusú, és ne lenne egy igen erős "kékes holója". Érdekes, mert az alapszín valóban hideg tónusú pink, de a holó miatt  (a kék mellett) "narancsos tüze" is van, és nekem pont ezért a komplexsége miatt tetszik. Persze azért fura még rózsaszínt látni a körmeimen, de egy percig sem bántam meg, hogy megvettem.


Két vastagabb rétegben használtam, fedőlakk nem árt rá, az a holót is élénkebbé teszi. Na nem mintha túl sokat kellene rajta élénkíteni, mert tényleg ultra holo, egy pici fény is elég a teljes szivárványozáshoz. Lemosni egyszerű, de azért a kis holo szilánkok miatt egy picit tovább kell majd dörzsölgetni.









A kollekció mentája (mert ez nekem menta, mondjon bárki, bármit :D) is hazajött velem. Ő is nagyon szépséges, szuper holós, két vastag réteges. Gyakorlatilag ugyanazt tudom elmondani, mint a Paige-nél. Itt is mintha a kék és a narancs játszaná a fő szerepet a holóban...érdekes. 










A lakkokat a Naillandtől vettem, mégpedig pár másik ILNP társaságában: Mega (X) és a Shoreline jött még velem haza, de sajnos az a helyzet, hogy minél tovább nézegetem a két kollekciót, annál jobban tetszik az ÖSSZES :DD

Hogy tetszik ez a két lakk?
Van kedvenced az új ILNP lakkok közül?

10 megjegyzés:

  1. Istenem, ezek a lakkok. *_* *_* *_* A Paige-t annyira megkívántam a képeid alapján, hogy az hihetetlen. Bár rajtam épp a Float On van és állandóan a körmömet bámulom. Még a férjem is csak azt tudta rá mondani, hogy váó. Ez azt hiszem mindent elárul. :) És még van itthon két ultra holo, amiket nem kentem fel, már NAGYON várom őket is. Az összes kéne, ami ultra holo. És nem túlzok, MIND gyönyörű, szóval teljesen megértelek. :D A Shoreline-ról pedig nagyon várom már a képeidet, mert azon is sokat gondolkoztam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD ha már a pasiknak is tetszik akkor az már jelent valamit :D Igen, sajnos mindegyik gyönyörű :D A Shoreline pedig jön a héten! :)

      Törlés
  2. De hát ez liláspink :) Nagyon tetszik ez a lakk, de a másik is szép, csak nem rajtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A holo miatt látszik ennyire lilásnak, egyébként tényleg rózsaszín :)

      Törlés
  3. A Ten Fold egyértelműen menta, ki mond mást :)??? Nekem is nagyon bejöttek ezek az új ILNPk sajnos, el sem tudom/merem képzelni, hogy mi lesz az őszi és teli kollekcióikban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát olvastam pár helyen sima zöldnek is :D Jujj már én is nagyon várom az új kollekciót, remélem hasonlóan ütős lesz :)

      Törlés
  4. Az első lakkba beleszerettem a képeid alapján. :)

    VálaszTörlés
  5. Óhh nagyon szép mindkettő!

    VálaszTörlés
  6. Mindkettő instant szerelem lett *.* A Picture Polish után az ILNP lett a kedvenc lakkmárkám, csodákat alkotnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindkét márka nagyon jó. Bár nekem most első helyen a Femme Fatale áll, annyira elvont, érdekes színeket csinálnak, hogy megőrülök...csak kár, hogy elég drágán lehet rendelni, plusz esélyes, hogy megvámoltatják ha többet veszek :/

      Törlés