hétfő, július 27, 2015

AVON Glow | Plush Berry & Flaming Orange


Az Avon jóvoltából ismét tesztelhettem két újdonságot, mégpedig a két új Glow körömlakkot. A bogyós színűt Plush Berry-nek az arany pelyhekkel szórt narancsot pedig Flaming Orange-nek hívják.
Először picit fura volt a bogyós szín így a nyár közepén, de a narancs mellé téve rögtön értelmet nyert. Egy nyári naplementés tengerpartot juttatnak az eszembe :)


Az ecsetük eléggé egyenetlen, de észre sem vettem lakkozás közben, teljesen jól tudtam használni, csak most a képeken láttam meg, hogy milyen :D


Először nézzük a gyengébben teljesítő lakkot, a Plush Berry-t. Sajnos az erős fények nagyon kihozták a képeken, hogy mennyire foltosan fed két réteggel, élőben azért nem volt ennyire észrevehető. Szerintem egy harmadik réteg megoldotta volna a problémát. A lakk elég híg, jelly finish, tehát ezért fed úgy, ahogy. Az ilyen lakkok tökéletesek a glitter sandwich technikához. Átlagos idő alatt, szuper fényesre szárad (nem használtam fedőlakkot). Nem fogta be sem a bőröm, sem a körmöm.




Hasonló állaggal rendelkezik a Flaming Orange is, tehát jelly az alapja, de itt besegítenek a fedésbe az apró arany pelyhek. Viszont nála már tanultam a tapasztalatokból és 3 réteget használtam. Tényleg olyan, mintha lángolnának a körmeim, nagyon élénk vibráló színe van. Szintén szép fényesre szárad, nem használtam fedőlakkot. Nem fogta be sem a bőröm, sem a körmöm.




Mindkét lakk 1398 Ft-ba kerül teljes áron, szerintem érdemes egy akció keretén belül lecsapni rájuk, mert ennyi pénzért fedhetnének egy picit jobban is.

Mit szóltok a lakkokhoz?
Megtetszett valamelyik?

8 megjegyzés:

  1. húú, a Flaming Orange nagyon jól mutat, nekem egy csöppöt jobban is tetszik, mint a Plush Berry, valószínű a pelyhek miatt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon izgalmas lett így a kis arany pelyhecskékkel :)

      Törlés
  2. A narancs az nagyon tetszik, láttam is a katalógusban :) a másik eléggé vízfestékszerű, kár, pedig jó színe van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát már nagyon bánom, hogy nem vettem észre időben és nem húztam rá egy harmadik réteget is...bár esélyes, hogy még akkor sem fedett volna 100%-ban :/

      Törlés
  3. Nekem is a narancs lakk tetszik jobban! :)
    Megrendeltem, de a legutóbbi kampányban hiánytermék volt, így csak később kapom meg.

    VálaszTörlés
  4. Szépecskék, talán a bogyós tetszik jobban nekem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép színe lenne, csak kár, hogy ennyire jelly :(

      Törlés