szombat, március 07, 2015

Lakkteszt | Zoya - Sansa


Ez az utolsó igazán sötét lakk amit meg kell mutatnom nektek, ezek után már tényleg átnavigálom magam a világosabb színek felé. Annyira szépséges ez a Zoya csoda, hogy nem akartam várni vele amíg megint sötéthez lesz kedvem, vagy ne adj' isten egészen őszig.
Pedig a Sansa egy vérbeli őszi lakk (lehet, hogy mégiscsak várni kellett volna vele? :D), mély lila, arany és egy icipici bordó is megcsillan benne. Szerencsére az arany nem színezi el teljesen barnává, a lila csodásan érvényesül benne. Az arany csilli-villit kis pelyhecskék okozzák, ami a kedvenc lakkbavalóm, mint tudjuk. Ha egy lakkban pehely van, az több mint valószínű, hogy végül nálam köt ki.


A minőségére semmi panasz, 2 közepes réteg, gyors száradás jellemzi. Egész szép fénye van önmagában is, de azért nem árt rá a fedőlakk (a képeken is fedőlakkal látjátok). A lemosása könnyű, nem színez el semmit.
Az ecsetét még mindig nem szeretem a Zoyáknak, annyira apró mind az ecset szára mind pedig a sörték, alig vesz fel lakkot, én nem is tudom, hogy egy extra hosszú körmöt hány merítéssel lehetne kifesteni. Na mindegy, gondolom hozzá kéne szokni :D
Ettől eltekintve csak ajánlani tudom.







Egy kis összehasonlítást is végeztem a China Glaze Midtown Magic-kel, mert üvegben eléggé hasonlítottak egymáshoz. De mint látjuk felkenve a CG barna egy pici bordóval, a Sansa pedig mint mondtam, határozottan lila.



Hogy tetszik ez a lakk?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon elegáns! Ugyan én már világos színekre vágyom, de ez tényleg különleges szín. Nekem pont azért nincs még Zoya lakkom, mert sokan írták, hogy kicsi az ecset, úgyhogy más lakk emiatt mindig elsőbbséget élvezett a listámon.

    VálaszTörlés
  2. UHh... gyönyörű szín!! Kell :)

    VálaszTörlés
  3. Már csak a neve miatt is felkerült a "must have" listámra :D Csodaszép!

    VálaszTörlés
  4. Aaa majdnem megvettem, amikor akciós volt, most bánom, hogy mégsem:( Főleg ilyen névvel...

    VálaszTörlés
  5. Ez az a lakk, ami szép fotókon mindig erős szívdobogást hoz ki belőlem, meg a "kell azonnal" érzést, miközben megvettem, felkentem, és annyi volt rajtam, hogy "meh" és gyorsan el is adtam. De a Te swatchaid alapján megint eszembe jutott, hogy nem kellett volna :)

    VálaszTörlés