szerda, február 18, 2015

Lakkteszt | KBShimmer - Snow Flaking Way


Mivel még elvileg tél van ezért még gyorsan megmutatom a KBShimmer (azt hiszem tavalyi kollekciós) Snow Flaking Way nevű hópelyhes lakkját. Nagyon vágytam ennek a lakknak a kék verziójáért (Snow Much Fun), de már másodszorra csúsztam le róla, így megvettem ezt a lilát. A lakk kipróbálása után azonban kétszer is meg fogom gondolni, hogy kell-e még nekem a kék is. Pedig nagyon szeretném szeretni :(
 Tisztában voltam vele, hogy nem lesz könnyű eset, mert a hópelyhek nagyok, de a sok tökéletes swatch mégis arra biztatott, hogy lehet ebből csodamanikűrt készíteni. Hát nekem nem ment.
Igazából nem is a glitterek utáni halászattal van a baj, mert 1-2 óra levegőztetés után eléggé besűrűsödött a lakk ahhoz, hogy kis nehézségek árán jusson hópehely is a körömre (kivétel ez alól a kör alakú glitterek, mert azokat konkrétan kínszenvedés megtalálni az ecsettel). Viszont a glitterek iszonyatosan vastagok, szörnyen elállnak a körmömtől és az egész végül csomós, csúnya látványt kelt. Nincs az a mennyiségű fedőlakk ami ezt az egyenetlenséget kiegyenlíti! Talán ha nem lenne ennyire domború a körmöm...talán.


Egyébként az is baj volt, hogy már az első rétegnél akartam hópelyheket, így amikor rákerült a második is (szintén hópelyhekkel) az csak rontott a helyzeten. Legközelebb még teszek egy próbát, hogy az első réteget a lehető legkevesebb glitterrel fogom felvinni, majd a 2. rétegnél koncentrálok csak a hópelyhekre. A lakkban egyébként a glitterek holografikusak, így csodás játékuk van ha mozgatom a kezem és ez akadályozott meg abban, hogy első körben kihajítsam a kukába az egészet. Jajj annyira sajnálom szegényt, mert nagyon tetszene, de így... Ráadásul szerintem a kékkel még több bajom lenne, mert annak világoskék az alapja és szerintem nem fedne 2 rétegben még ennyire sem (pedig ez sem tökéletes). Ritkán botlok megbánós lakkba, de ez sajna olyan :(

Mindenesetre nem szeretném feladni, ki fogom próbálni a fent említett módon, illetve úgy is, hogy csak 1-1 körmöt díszítek vele és akkor talán nem lesz az egész kezem ilyen masszívan csomós hatású :D 






Mit szóltok hozzá?

8 megjegyzés:

  1. Ittenem, vérzik a szívem, ezt a legrosszabb olvasnom, ha egy lila lakkocska így teljesít, kár érte :(
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Kár érte! A képeken olyan szép, nem látszanak a problémáa (annyira)

    VálaszTörlés
  3. Nekem kicsit trutyis hatást kelt, de már kétszer megnéztem a képeket, másodszorra már egész megbarátkoztam a lakkal, nem olyan meghökkentő, mint elsőre :)

    VálaszTörlés
  4. Vérzik a szívem, olyan régóta próbálom szeretni a KBShimmer lakkokat, de nekem is túl domborúak a körmeim a lakkjaik 80%-ához (nyilván a legszebbekhez :().

    VálaszTörlés
  5. Üvegben csodaszép, még a körmön is jól mutathatna... Nem tudom, ez most nem bejövős. Minden manikűröd megcsodálom, sajnálom, hogy ez a lakk nem jól teljesít.

    VálaszTörlés
  6. A glitterek vastagságával van baj, én is nézegettem a világos kék változatát de végül nem mertem megvenni. Nem annyira rossz, itt nagyon közeli képek vannak, szerintem használható. :)

    VálaszTörlés
  7. Kár érte, mert amúgy tényleg egy nagyon bájos kis lakk ez :( :)

    VálaszTörlés
  8. A világoskék lakkja után nagyon sokáig vágyakoztam. De a PP Frostingot is továbbadtam, mert állandóan elhagytam belőle a szívecskéket. Így végül letettem róla, gondolván, hogy a hópelyhekkel is ugyanígy járnék. Az ilyen típusú lakk a domború körmű lányoknak nem barátja, legnagyobb sajnálatomra...

    VálaszTörlés