kedd, június 17, 2014

Sminkteszt | Makeup Revolution pirosítók


Mára egy termék tesztet gondoltam ki nektek, ugyanis jó pár hete rendeltem pár Makeup Revolution terméket, mert nem hagytak nyugton. Magyarországon a Pink Pandától tudtok rendelni, de én az eredeti honlapra tettem le a voksom, ugyanis főként pirosítót szerettem volna kipróbálni, a pirosítók viszont szerintem a Pink Pandánál túl vannak kicsit árazva. A lényeg, hogy külföldről rendelve, szállítási költséggel együtt is jobban jártam így, mintha itthon adom fel a rendelésem.
Az Iconic 3 palettát, a neon sárga szemhéjpúdert és 2 pirosítót szereztem be. Az Iconic palettáról nem tervezek színmintákat hozni, szerintem már kellően (túl) lett rágva a téma mind a hazai mind pedig a külföldi blogokon, de én személy szerint a pirosítókról nem láttam annyira sok tesztet, ezért gondoltam, hogy hátha a segítségére lehetek valakinek egy kis színmintával. Kézfejre (ujjal) kenve, alkarra ecsettel  felapplikálva, illetve az arcomon is meg fogom őket mutatni.


A Vivid Baked Blush család nagyon tetszik, csodás színek vannak benne szerintem. Nekem még nem volt egy égetett pirosítóm sem, mert jobban szeretem a matt finish-t, de a színek és az ár (2,5£ ~960 Ft vagy Pink Pandánál 1890Ft) végleg a kipróbálás mellé állított. A Loved Me The Best árnyalatot vásároltam meg, ami szerintem a legerőteljesebb mind közül.



A csomagolása rendkívül masszív, mind az átlátszó fedél mind pedig a fekete alap (ez sajnos a sima pirosító társáról nem mondható el, majd a későbbiekben ezt is részletezem). A fedél nagyon jól záródik, talán már túl jól is, néha úgy kell ráfeszülni, hogy ki tudjam pattintani. 6 g terméket kapunk a pénzünkért, ami szerintem teljesen jó mennyiség.  Maga a pirosító keményebb, nem porzik, felvitelkor könnyű vele dolgozni, szépen építhető és csodás selyemfényt hagy az orcánkon. A színe határozottan a rózsaszín árnyalatai közé tartozik, enyhe pirosas tónussal, plusz ott van a csodás selyemfény, ami néha nekem hidegnek, néha pedig melegnek tűnik fényviszonytól függően. Teljesen meg vagyok vele elégedve, ár-érték arányban szerintem nagyon jó kis termék, persze csodát senki se várjon ennyi pénzért, de én nem bántam meg, hogy megvettem, és azóta is őt veszem elő a legtöbbször ha pirosításról van szó.




A második számú versenyző, aminek a neve Treat, már kicsit alul maradt mind a csomagolásban mind pedig a teljesítményben. A csomagolás szerkezete nem olyan stabil mint a Vivid Baked Blush-é, a fedél sokkal vékonyabb, ráadásul már az első kibontásnál simán a kezemben maradt. Persze könnyen vissza lehet pattintani a helyére, de azért na...nem ez lenne a feladata. Sokkal kevesebb terméket kapunk, mindössze 3,4g-ot, ami persze nekem még így is simán elég. Sajnos nem csak a csomagolással van gond, hanem a beltartalommal is. Eléggé porzik szegényke. Ráadásul azt hittem, hogy ez egy teljesen matt pirosító lesz, de nagyon apró arany csillámok is vannak benne, ami oké, tényleg nem nagyon látszik szabad szemmel, de akkor meg miért teszik bele?! Minden eddigi rossz szavam ellenére mégis azt kell mondani, hogy ár-érték arányban ez a pirosító is teljesen rendben van, ugyanis az eredeti honlapon 1£ (~385Ft) az ára, a Pink Pandánál pedig 690Ft, és ha túltesszük magunkat a fedél lejáráson és a porzáson, akkor a felvitelkor gyönyörködhetünk a szép barackos színben. Mert felvitelkor már minden oké, ő is szépen építhető, de vigyázni kell, mert ugye porzik, ergó puhább az állaga, ergó több terméket vesz fel az ecset, így csak finoman, nehogy bohóc pír legyen a végeredmény.



Összehasonlításként a két termék kézbe véve (nagy méretűek a képek!):



Ujjra dörzsölve, majd az ujjamról a kézfejemre kenve:



Alkaron ecsettel, nem sajnálva:




Végül pedig az arcomon. 2-2 kép van mindkettőről, Holika Petite BB krém van rajtam, semmi egyéb.





Kicsit talán több lett a kép mint amit igényelt volna a teszt, de ha már csinálom akkor csináljam rendesen :D Remélem lesz aki hasznát veszi a képeknek, összehasonlításnak.
Összességében egyiket sem bántam meg, hogy megvettem. Az tény, hogy a Vivid Baked Blush-t jobban szeretem, és sokkal jobb minőségű is, de ha egy kis barackosságra vágyom akkor bátran nyúlok a Treat-ért is, mert a rossz tulajdonságai nem olyanok amin ne lehetne túllépni.

Próbáltátok már a márka pirosítóit?

8 megjegyzés:

  1. Az az égetett pirosító valami csodás!

    VálaszTörlés
  2. Az első pirosítót ide nekem! :D Gyönyörű! Egyébkènt én kifejezetten szeretem,hogy ennyi képet készítesz,és a lehető legtöbbféleképpen bemutatod a terméket! :D Csillagos ötös! ;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók a képek és a teszt is, még! :-)

    VálaszTörlés
  4. Nemrég rendeltem én is, mondjuk én a Pink Pandától, nekem elsődlegesen egy highlighter volt a célom, de becsúszott a Loved me the best mellé, illetve ajándékba választhattam még egy terméket és annak a WOW árnyalatot választottam a pirosítók közül (a Treat társai közül való). A wow csomagolásával mondjuk nekem nincs ilyen gondom, mint neked, max annyi, hogy nehezen tudom kinyitni, ahogy a Loved me-t is. De végül is ez van, ez a legkevesebb :) Amúgy hasonló a véleményem mint neked velük kapcsolatban, nem rossz termékek :))

    VálaszTörlés
  5. Talán két hete rendeltem a Pink Pandától, szintén Makeup Revolution termékeket, a sokak által imádott iconic 3-at és kettő rúzst. Az egyik rúzs fedele már kapásból szét esett, ahogy kibontottam, de sebaj, mert, ami benne van, az valami csodaszép, mesés, hihetetlen. :D Pirosítóikkal is szemeztem, de eddig nem mertem rendelni, de ezek után tuti leadok egy rendelést. :)

    VálaszTörlés
  6. Pedig a Treat színe engem elvarázsolt színében, de a külcsín a baromi olcsó ár ellenére is elbizonytalanít... nah meg pirosítóból van legtöbbem (persze a lakkok után), igazából ez a szívem csücske sminktermék. :)

    VálaszTörlés
  7. Szép színe van mindkettőnek :)

    VálaszTörlés
  8. Megaera: :) nekem is ő a kedvenc a kettő közül.
    Juju: :) köszike, próbálok minél jobb munkát végezni.
    Ninijam: :D köszi, rajta vagyok az ügyön!
    Sunny: Hú, igen, az egyik highlighterük nagyon népszerű. Én mondjuk nagyon ritkán használok highlightert, sőt, szinte soha :D Bár nyáron egyszer-kétszer előkerül.
    Betti: Sajnos a csomagolás nem túl jó, de szerencsére vissza lehet rakni mindig :D Én is gondolkodom a matt rúzsokon, egyet ki szeretnék próbálni legközelebb.
    dyna: Hát én úgy vagyok vele, hogy a beltartalom az elsődleges, aztán meg a csomagolást úgyis össze lehet szerelni :D
    Elíz: :) Egyetértünk.

    VálaszTörlés