szombat, június 28, 2014

HAUL | Nailland & Moyra


Elég sok lakk összegyűlt az elmúlt hetekben. Először is a Naillandből rendeltem rég kiszemelt, de mindig halogatott lakkokat, aztán tegnap pár Moyrát is vettem, mert sikeresen levizsgáztam (úgyhogy már csak 7-ére van hátra 2 üzleti terv beadandó). A Rossmannból sem távoztam üres kézzel. De elhatároztam, hogy addig nem veszek új lakkot amíg le nem teszteltem azokat amik várják a sorukat (persze ilyenkor mindig kivételt képeznek a "hülyének is megéri" akciók és egyéb kihagyhatatlan ajánlatok :D).

Nailland:
Golden Rose Rich Color: 52, 38, 44

China Glaze Dash Of Dazzle szett
Mert 2003 Ft-ért a hülyének is megéri, pláne, hogy 14ml-esek a lakkok :)

China Glaze: So Blue Without You, Mingle With Kringle, Bells Will Be Blinging

Golden Rose Holiday 71
Flormar 392, BD02

Seche Vite (na véééégre!)

Moyra:
Moyra Sea Salt: Seahorse, Pearl Drop

Moyra Sugar Sand: Dolphin
Moyra Sand Effect No. 853

Moyra körömágypuhító olaj

 Rossmann:
Essence Sparkling Sugar: 08 Heart Explosion
Miss Sporty 455


Nagy hurrá, hogy a Naillandben már Moyra lakkok is kaphatóak, bár kicsit elkeserít, hogy csak a "legszebb árnyalatok" kerülnek a polcokra. Miért nem mind? Remélem a jövőben ez változni fog, ugyanis sokszor nekem nem a "legszebb árnyalatok" tetszenek...

Ti milyen körömlakkokat vettetek mostanában? :)

8 megjegyzés:

  1. Hű, de jók ezek a lakkok!! Remélem, hogy lesz Gel look és "normál" Moyra is, mert akkor esetleg rendelek a Naillandből, ha nem drágább, mint a sarki háztartási boltban, ahol sajna nincs meg minden kollekció.

    Golden Rose lakkok tesztjét nagyon várom, a 38-asról nem tudtam eldönteni, hogy kék vagy lila vagy mindkettő, ezért a 62-est rendeltem meg, az égkék, de nagyon hasonló. A zöld is nagyon vonzó meg a nude, remélem, lesznek még GR-lakkok nálad, mert olcsók és remek színekben vannak.

    Nekem a rózsaszín Black dot van meg, imádom, még a kéken is gondolkozom, bár most már illene felnőttnek való lakkokat használnom. Bár lehet, 60 évesen is neonban nyomom :)

    A fehér Moyrára is nagyon kíváncsi vagyok, fontolgatom, hogy megveszem (lilafóbiám van, másik nem kell). A sima homok hatású kékből egyet már elfogyasztottam, imádtam!!

    Gratula a sikeres vizsgához!!

    Miután még a Nailland-rendelésem darabjait sem kentem fel és vásároltam is Moyrát, most lakkstopon vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. fu végre jó kis moyrák. várom a teszteket :)

    VálaszTörlés
  3. :D jót nevettem a kivételt képeznek gondolatodon. én ezért nem is értem a vásárlásstoppos lányokat, mármint akik hetekig-hónapokig letiltják magukat erről-arról. értem én, h az impulzusvásárlások sem jók és előfordulhat, h egy annyira nem is szükséges valamit vesz az ember, de szerintem inkább egy-egy alkalommal az adott "nah ezt most megveszem" helyzetben kell jobban átgondolni az egészet és máris nem indokolt a minden stop. ;) a tuti akciók és nagy rátalálások pedig számomra is kihagyhatatlanok. :D

    két hete a Moyra boltban garázdálkodtam én is, a fehér sea salt-ot otthagytam, már bánom, érte mindenképp visszamegyek. a lilásat és az egyik rózsaszínt (tán a középső árnyalatot) vette meg, egy korallos gélt, meg egy nagyon fura zöldet (a kedvedért meg is keresem, szerintem neked tetszene: http://www.moyrashop.hu/index.php?k=&n=MOYRA_GEL_LOOK_KOROMLAKKOK_933_Marion&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=3310&category_id=200&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ) és 1-2 homokot.
    csütörtökön pedig megígértem egy barátnőmnek, h megszerzem neki gyorsan a MO Beach baget a Naillandnél, erre elhoztam életem első PP lakkját (Scarlett és egyelőre éjszaka volt csak akörmeimen, de 1 óra múlva lemostam, nem erre vágytam és nem is tudom, h mikor kívánom meg újra a felkenését, nah ez egyelőre teljesen felesleges "nekem már kell egy PP lakk" döntés volt, átgondolhattam volna jobban, h melyik az igazán szimpi, megvettem a CG It's trape-zet, meg egy vadiúj GR liláskék matt homokot, ez utóbbi volt talán a legjobb vétel, péntek óta a körmeimen van és kedvelem. :)

    juhuu, h már majdnem vége a vizsgaidőszaknak! ;)

    VálaszTörlés
  4. dyna: lakkstop: egy bizonyos mennyiség felett indokolt, sajnos, mert ésszerűtlen egész egyszerűen, de nem hónapokról van szó. (Csak nem szabad a Moyra-bolt felé mennem:)

    VálaszTörlés
  5. Audrey80: oké, értem. tény, h én nem naponta/hetente vásárolok lakkot, mármint simán van hét, h befigyel 6-8 darab, aztán meg hetekig semmi. Megszoktam már, h a lakkjaim 60%-a biztos még sosem volt a körmömön és van felkerül egyszer vagy elajándékozom egy barátnőmnek... ;)

    VálaszTörlés
  6. Milyen szép mind, azt a 3 CG lakkot pedig nagyon irigylem ennyiért :D

    VálaszTörlés
  7. Szépek. :3 A moyrákat imádom. A hülyének is megéri akciók engem a sírba tesznek... :D

    VálaszTörlés
  8. Audrey80: Uhh..először is, köszi a "kisregényt" :D Úgy szeretem az ilyen hosszú kommeneteket olvasni <3 A 38-as az kék is meg lila is :) Igen, tervezem még bővíteni a készletem GR lakkokból, mert nagyon jó árban vannak és szerintem szuper minőségűek. A felnőtt lakkokról meg: kinek kell az olyan? :D :D
    Mdollas Nails: Én is azt mondom, hogy végre :D Szörnyű érzés amikor már a csapból is Moyrák folynak, csak épp az én körmömön nincs..:D
    dyna: Köszi a linket, jó ez a zöld Moyra tényleg, kár, hogy már van hasonlóm...egyébként zöld lakkból van a legtöbb a készletemben...de nem is értem miért, amikor talán ezt a színt használom a legkevesebbszer :D Az egy dolog, hogy úgy általánosságban véve az egyik kedvenc színem, de a körmömön akkor sem hordom olyan sokszor, no mindegy :D A PP lakkoktól én személy szerint félek :D Mármint elég drágák ahhoz, hogy jól átgondoljam melyik kell, és mindig oda lyukadok ki, hogy csak halogatom a vásárlást :D Pedig a PP "debütálása óta" már 3x rendeltem a Naillandtől. Végülis nem kerget a tatár, majd lesz egyszer nekem is PP lakkom :D Van helyette Dance Legend, ez mondjuk megvigasztal :D
    Elíz: :D csak lestem az árra egy pár percig, hogy akkor most tényleg csak 2003 Ft (de hogy miért nem 2000? :D Jó, nyilván így jött ki a százalékos leárazás, de akkor is furi :D).
    Timi: :D hát sajnos lehetetlen nekik ellenállni :D

    VálaszTörlés