péntek, február 21, 2014

HAUL | Fragrance Direct


Biztosan hallottatok már a Fragrance Direct discount webshopról, de ha nem, akkor most figyeljetek :)
Már nem is tudom hogyan keveredtem a honlapra, de amikor kicsit körülnéztem csak ámultam és bámultam az árakon. Sally Hansen lakk 1,49 fontért?? Azonnal utána kellett járnom, hogy mi ez a csoda bolt. A google-t böngészve jót és rosszat egyaránt lehet olvasni a Fragrance Direct-ről, van aki azt mondja, hogy soha többet mert poros árut kapott, és van aki már évek óta onnan vásárol. Általában nem vagyok egy nagy kockáztatós típus, de most mintha megéreztem volna, hogy jól fog elsülni a dolog, ezért januárban elindítottam az első, elég nagyméretűre sikerült rendelésem. A szállítási költség 5,99 font Magyarországra, nem olyan vészes. Kicsit megijedtem, mert írják a szállítási infók között, hogy ha nagy a rendelés, akkor több csomagban tudják csak elküldeni, és már vártam az emailt, hogy legalább háromszoros szállítási díjat kell kifizetnem, ugyanis a lakkok mellett sminktermékeket is rendeltem (azokról is lesz külön HAUL bejegyzés), de ez szerencsére nem történt meg. A csomagocskám szépen becsomagolva, egy hét alatt megérkezett.
A csomag minden egyes darabja portalan, használatlan és karcolás nélküli volt, szerencsére nem jártam úgy mint a fent belinkelt leányzó. Ezért én teljesen meg vagyok elégedve a webshoppal és biztosan fogok még onnan rendelni.

Na és akkor lássuk milyen szépségeket sikerült bezsebelni, egy párat már láthattatok akció közben is a blogon, instagramon, itt-ott :) (van ami már nem elérhető, és van ami OOS, de azért amit tudok azt belinkelem):


Sally Hansen lakkok 1,49 fontért: Evening Glow, Grass Slipper, Ivory Skull, Thinking Of Blue


Sally Hansen Insta-dri Brisk Blue (£1.49), Sally Hansen Sugar Coat Sugar Fix  (£1.99), Sally Hansen Maximum Growth Plus (£0.99)


Revlon Nail Enamel Beach, Minted (£0.99), Revlon Top Speed Hazy  (£0.99)


Astor Lacque Deluxe VIP Velvet (£0.75), Astor Quick'n Go! 326 (£0.99)
Cutex Quick'n Go Clearly Speeding, Night Run (£0.75)


Maybelline Color Show Fuchsia Fever (£1.50), NYC Expert Last  Permanent Pink (£0.99), Invogue Pro Formula On The Money (£2.50)


Essie Snake Skin Repstyle Ssssexy (£2.50), Nicole by OPI I'm A Pool For Love (£2.99), OPI Just A Little Rösti At This (£3.99) 


Rimmel Lycra Pro  Red Obsession, Clearly Clear (£0.99), Rimmel 60 Seconds Sun Downer, How Do You Lilac It, Alaska (£0.99)

Körömlakkokon kívül más körömápolási terméket is vásároltam, ezeket is megmutatom:





Ennyi lenne a kacsókat érintő rész, jövőhéten jön a sminktermékeket tartalmazó HAUL :)
A Fragrance Directről még annyit, hogy most szerencsém volt, hogy a sminktermékek is érintetlenek voltak, legközelebb már nem biztos, hogy kockáztatok velük, de lakkokat tuti fogok innen venni még, már ki is vannak nézve :)

Hallottatok már a Fragrance Direct-ről?
Mernétek innen rendelni a rossz vélemények ellenére is?

19 megjegyzés:

  1. Megyek és kipróbálom,. :D

    VálaszTörlés
  2. Hú, köszi a tippet :) Nem hallottam még erről a shopról, de biztos megnézem magamnak :DD

    VálaszTörlés
  3. van nicole by opi :) már kattintok is.köszi:)

    VálaszTörlés
  4. Bakker! Angliában élek, de még nem hallottam erről...
    Azonnal lecsekkolom... ;)

    (amúgy én nem igazán szoktam sokat adni az ilyen értékelésekre -főleg hogyha a pozitívak vannak többségben-, mert sok ember a kákán is csomót keres, van akinek semmi nem elég jó...)

    VálaszTörlés
  5. óóóóó! :)
    jó kérdés. szerintem a te jó tapasztalatod után igen, de a csomag megérkezéséig aggódnék azért, h én is jól járok-e.
    nehéz ellenállni, de most így fogok cselekedni mindenképp. ;)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon klassz dolgokat rendeltél! :)

    VálaszTörlés
  7. Húúh mennyi szépség! *.* Még nem hallottam erről az oldalról, de márciusban tuti rendelek pár lakkot! :) Köszi a tippet, nagyon szépeket választottál! :) A rimmel 60 seconds Alaskáról kérhetnék egy tesztet (meg majd sorban a többiről :D )? :)

    VálaszTörlés
  8. Hűű tényleg jó áron ad az a webshop mindent.:Oo Jó dolgokat rendeltél!:))

    VálaszTörlés
  9. Jól bevásároltál. :D De szerintem így éri meg. Inkább kevesebbszer nagyobb csomagot, mert akkor a postával sokkal jobban ár az ember. :)

    VálaszTörlés
  10. Hűha mennyi szépség *.* nagyon tetszenek a lakkok és a kis manikűrkészlet tartója is nagyon cuki :)

    VálaszTörlés
  11. Na, akkor most egy kicsit megnyugodtam, hogy Magyarországon nem túl ismerős ez a webshop (meg még Angliában sem ezek szerint :D). Azt hittem csak én vagyok lemaradva szokás szerint. Mindenesetre örülök ha sikerült egy alternatívát mutatnom leárazott cuccokra. Természetesen jönnek majd a tesztek szépen sorban! :)

    VálaszTörlés
  12. Ez ám a készlet :) Várom a teszteket :)

    VálaszTörlés
  13. Szuper csomag! Várom a teszteket. :)

    VálaszTörlés
  14. O, ez nagyon jó :) Megyek én is ránézek erre az oldalra :)

    VálaszTörlés
  15. mennyi szépség. *-* nekem is rá kell néznem erre az oldalra. *-*

    VálaszTörlés
  16. Nagyon jó kis oldal, már van is kívánságlistám, viszont ha rendelek, biztos egy nagyobb adagot fogok egyszerre. Ismersz még hasonló webshopokat?

    Mystyck
    lakk-hatas.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  17. A poszt hatására lecsekkoltam a boltot és az első kis csomagom meg is érkezett :) Tökéletes állapotban volt,nincs sérülés és mind bontatlan volt. Nagyon pozitívan csalódtam és egy újabb csomagot is tervezek vásárolni tőlük.

    VálaszTörlés
  18. Hatás Lakk: Sajnos nem ismerek hasonlókat, bár nekem ez az egy is bőven elég, már innen is legszívesebben mindent felvásárolnék :D
    Noemy: :) jajj de jó! Örülök, hogy neked is pozitív tapasztalataid lettek a webshoppal kapcsolatban! Én egyenlőre még türtőztetem magam, de már érik megint egy új csomagra való adag :D

    VálaszTörlés