szerda, február 26, 2014

Lakkteszt | Golden Rose Paris Magic Colour 311


Ma egy csodásmesés csillámtengerrel készültem, mégpedig a Golden Rose Paris Magic Colour egyik darabjával, amit a Naillandnél vásárolhattok meg (ITT). A kollekcióból akad még olyan lakk ami tetszik, de úgy nagyon :D szóval biztos, hogy be fogok még tárazni belőlük.


A lakkról csak annyit, hogy 2 rétegben fed, elég gyorsan szárad, az ecset is rendben van, de az üveget UTÁLOM! :D Szerintem kis gagyi hatást kelt, tárolni sem lehet könnyen, úgyhogy nálam ez nagyon nem (persze értem a koncepciót, Eiffel-torony meg minden, de akkor sem tetszik :D). Ez mondjuk nem fog megakadályozni abban, hogy további darabokat vegyek a kollekcióból, mert a beltartalom viszont WOW :)


A színe külön szót érdemel, ugyanis elég sok arca lehet. Az alap lila, ebben úszkálnak kis pelyhecskék amik csodás színben tündökölnek. A legelső képen meg is lehet mindet csodálni: arany(bronz), lila, kék, zöld, van itt minden mi szem-szájnak ingere. Sajnos a körmökön már nem fedezhetünk fel ennyi színt egyszerre, de szerintem még így is csodaszép.
Szeretem a lilát, legyen sötét vagy világos, pláne ha ennyire különleges. 

Mit szóltok hozzá?
Próbáltátok már a kollekció valamelyik darabját?

12 megjegyzés:

 1. egyszerűen csodás színe van :O

  VálaszTörlés
 2. Hát ez valami csodaszép *.*

  VálaszTörlés
 3. Galaxis UV fénnyel.:) Nekem ez jutott eszembe róla..:D
  Gyönyörű lakk!

  VálaszTörlés
 4. Hallod, vibrál a monitorom szinte ettől a ciklámenes-lilás csodától! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép, bevallom engem eddig is az üveg tartott vissza némileg a bevásárlástól.. valahogy nem tetszik, pedig 1-2 szint nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 6. Ez valami brutálisan gyönyörű! *.* Bár engem minden lila lakkal meg lehet venni kilóra. :D

  VálaszTörlés
 7. Örülök, hogy nektek is tetszik, valóban csodás darab!

  VálaszTörlés