péntek, november 08, 2013

Snakeskin


Ma egy nyomdás manit hoztam, ilyen még nem volt a blogon. Bár van pár nyomda lemezem, sajnos a nézegetésüktől nem nagyon jutok tovább. Valahogy úgy vagyok a nyomdázással, hogy szép, szép, de mégis sokkal felemelőbb érzés egy mintát saját kezűleg megrajzolni mint egyszerűen csak rányomdázni a körömre. Én inkább pepecselek egy manikűrrel 1,5-2 órát minthogy egyszerűen tudjam le az egészet 15 perc alatt. Persze ezzel most nem a nyomda értékét akarom lehúzni, isteni manikűröket lehet velük készíteni, és ugyanolyan sok gyakorlás szükséges a technika elsajátításához mint a szabadkezes rajzoláshoz. Mint látjátok nekem is meggyűlt a bajom a minta egyenesbe tételével :D Én ilyenkor úgy szépítem a dolgokat, hogy ez direkt van így, sokkal spontánabb, élethűbb az egész :D :D Tehát semmi baj nincs a nyomdával, egyszerűen én szeretek kézzel rajzolgatni, nekem az sokkal nagyobb sikerélményt nyújt.
Na de nem is ragozom tovább a szót, lássuk mit alkottam: 


2 színt használtam a nyomdázáshoz. Először az Orly - It's Not Rocket Science lakkal nyomdáztam, majd erre került még egy réteg kígyóminta a S-he 340-es lakkal. Az alap Orly Chocolate Blanc és Come Clean, jövő héten hozom róluk a swatchot!
Ha valamelyikőtöknek megtetszett a minta, akkor a lemezt megtaláljátok a Born Pretty Store kínálatában, ITT. Most ráadásul csak $1,99.




Szerintem igazán szépre sikeredett, attól függetlenül, hogy kicsit csálé a minta :D Megpróbálok gyakrabban készíteni nyomdás manikűrt, mert van pár csodás mintám amivel nagyon szépeket lehet alkotni.
Holnap az őszi kihívás keretén belül egy esős napot (esetemben inkább vihar a megfelelő szó) fogok megjeleníteni a körmeimen, úgyhogy kukkantsatok be hozzám holnap is! :)


10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett :) Én jobban szeretem a nyomdás manikat a kézzel készitetteknél, mert sokkal szebbeket tudok vele alkotni, meg persze kevesebb idő :)

    VálaszTörlés
  2. hát én örülnék ha 15 perc lenne a nyomdázás :D csak a bal kezem 30 percet vesz igénybe-mire minden réteg megszárad stb.-és véglegesen elkészül.
    hát nézd valaki még nyomdázni sem tud nem hogy szabad kézzel alkotni :) :D én szeretek nyomdázni,ez részletkérdés is,hogy ki miben érzi erősnek magát.
    ez a mani tetszik szerintem szépen összeválogattad a színeket.

    VálaszTörlés
  3. Ez valami csodaszép!
    Tényleg olyan mint a kígyóbőr! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, nekem is megvan ez a paletta, nagyon jó minták vannak rajta :) Tetszik ez a színösszeállítás!

    VálaszTörlés
  5. Woow, szuper jó lett! Szinte sziszeg :D

    VálaszTörlés
  6. Imádom a kígyóbőr mintát! Nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  7. Nahát, nekem eszembe nem jutott volna két színnel egymásra nyomdázni. Pedig milyen jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
  8. woooww csodaszép!!!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik, szuper lett! :)

    VálaszTörlés
  10. fairyland: Köszi. Igen, a nyomda nagyszerű ha kevés időd van és valami szépet szeretnél alkotni :)
    Ági: Persze, a nyomdázáshoz is kell gyakorlás, nem vagyok nagy mestere, amint látszik is :D
    Yndre: Köszönöm szépen! :)
    Szilvia: Nagyon jó ez a lemez, szerintem teljesen megéri az árát.
    zizz: :D :D köszi
    Alíz: Én is nagyon szeretem. A pénztárcám is kígyóbőr mintás, bár van, hogy lakk verzióban táskán, ilyeneken már túl soknak érzem.
    Judit: Más mintánál én sem gondolkodtam volna el rajta, de valahogy ennél adta magát, hogy az Orlyt elmélyítsem a S-he-vel.
    Nail Judit: Köszi szépen!
    Elíz: Örülök, ha tetszik :)

    VálaszTörlés