péntek, november 22, 2013

Lakkteszt: China Glaze - Howl You Doin'


Az új szerzemények közül ezzel a lakkal kezdeném a sort, ugyanis ezt vártam mind közül a legjobban. A Monsters Ball kollekció egyetlen olyan darabja ami felkeltette az érdeklődésem (persze ha hozzám vágnák a többi darabot nem mondanék nemet :D).
Mitől is olyan különleges ez a lakk? Lila(ásbordó) alapban találunk lila glittereket és narancsos-pirosas pelyheket. Ha ránézek az üvegre elakad a lélegzetem, annyira gyönyörűséges, egy üvegnyi ősz, valami mesés. Aztán elkezdtem lakkozni...2 rétegben tökéletesen fedett (bár az első rétegtől kicsit megijedtem mert elég haloványul teljesített), gyorsan száradt, eddig semmi gond, egyedül a finish nem tetszik. Ugyanis a lila glitterek túl vastagok, így egyfajta fél-homok hatás keletkezik, plusz nem is valami fényes. Félmattnak nem mondanám, mert annál talán fényesebb, inkább valami harmad-mattnak kell elképzelni :D már ha el lehet csodás leírásom alapján :D :D (a képeken nem tudom miért látszik ennyire fényesnek, pedig nem ilyen...)

Szóval kicsit csalódás volt a lakk, mert a finishe nem tetszik és nem is kapom vissza látványban amit az üveg ígér, de az utóbbi valószínűleg a kis felület miatt van. A pici körmeimen nem érvényesül annyira a sok gyönyörű pehely mint az üvegben.
Természetesen nem hagytam annyiban a dolgot, kentem rá fedőlakkot, így már sokkal jobban tetszik. És még mindig nincs vége a tesztelésnek, mert matton is meg akartam nézni hogyan teljesít. A matt fedőlak azért is jó, mert megmutatja a pelyhes lakkok igazi valóját, amit a fényképezőgép nem "lát" ha fényes felületet fotóz. Matton az egész körömfelületen megjelenítődnek a pelyhek, csillámok.
Képeken nagyon szép a matt felülettel, ezt nem tagadom, de azt el kell mondanom, hogy élőben nekem jobban tetszik fényesen. A színek élénkebbek, és van abban valami különleges, hogy nem látjuk egyszerre az összes pelyhet, csak ha mozgatjuk az ujjainkat akkor bukkannak elő a sötétből.Talán egy kicsit felemásra sikeredett ez a teszt, úgy értem, talán azt a benyomást kelthettem, hogy nem nagyon tetszik a lakk, ezért szeretném eloszlatni a téves feltevéseket :D Imádom, egyik legkülönlegesebb lakkom. Csak azon kell még túltennem magam, hogy nem azt látom amit az üvegben, mert már csak ez zavar. Valószínűleg lesz majd egy csatája az Orly Fowl Play-el, mert elég hasonlóak. De még előtte az L.A. Girl Brilliant Blue-ját fogom megmutatni.
Holnap őszi körömkihívás kedvenc pulcsi témával, úgyhogy nézzetek be holnap is! :) 

11 megjegyzés:

 1. Ez baromi szép! :O Nálam matton viszi a pálmát! :))

  VálaszTörlés
 2. Ejha. Matt verzió nagyon szép .

  VálaszTörlés
 3. Nekem is a matt verzió tetszik jobban. :)

  VálaszTörlés
 4. Az én tapasztalatom szerint is az üvegben szebb mint élőben... Nekem is kicsit csalódás volt. :(

  VálaszTörlés
 5. Amikor megláttam az üvegben a képen nagyon tetszett, aztán megláttam a körmödön és csalódás volt, aztán megláttam a fedőlakkal, úgy sokkal jobb. :) Na de matton! Olyan kár, hogy a fényképező nem tud jól fotózni fényes glitteres felületet. :Súgy utálom miatta én is. :D Bezzeg matton jól néznek ki a képeken a lakkok. :)

  VálaszTörlés
 6. Engem az Orly Fowl play lakkjára emlékeztet. Igaz abban csak pelyhek vannak, de nagyon hasonló a színvilága, meg a hangulata. Én nagyon szeretem azt a lakkot, így megértem, hogy te is ezt .)

  VálaszTörlés
 7. Nekem így is - úgy is tetszik :) Rajta van a listámon, valószínűleg a következő Nailland-es látogatásomkor beszerzem, ha addigra lesz már :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép nekem matton és simán is tetszik!

  VálaszTörlés
 9. Gabriella: :) Szép is a matt!
  Mdollas Nails & Moon Angel: Élőben eskü a fényes is nagyon szép nem csak a matt! :D
  Yndre: Én azért örülök, hogy megvettem, csak el kell felejtenem, hogy milyen az üvegben :D
  Thimmyke: :D :D a pelyhes, csillámos lakkokat igazán csak élőben tudja megítélni az ember.
  Elíz: Szép bizony! :)
  Zsozsó Sakklakk: Igen, igen. Írtam is h lesz majd egy összehasonlítós bejegyzés is, mert elég hasonló a két lakk.
  Aggie: Na végre valaki akinek mindenhogy tetszik! :D
  Nail Judit: Ezaz! Már hárman vagyunk :D
  Niki: Ugye? Megérte megvenni.

  VálaszTörlés