csütörtök, november 28, 2013

Lakkteszt: NYX Girls - Woman


Ma egy csodálatos (fényviszonytól függően) mély vörös/bordó/burgundi lakkot mutatok Nektek ami igazán belopta magát a szívembe. Egy időben rengetegszer festettem pirosra vagy vörösre a körmöm, aztán leálltam vele és nyitottam a többi szín felé is. Ezért már egy jó ideje nem használtam vörös lakkokat, esetleg csak díszítéshez. Így szinte lesújtó erővel ért ennek a lakknak a látványa, már el is fejeltettem mennyire szép és nőies tud lenni egy vörös lakk, pláne ha ilyen különleges. Láthatjátok, hogy a lakk nem krém finish, hanem apró csillámok találhatóak benne, amik egyébként mikro pelyhek és nem mikro glitterek. Lentebb a lámpafényben készült képeknél látni lehet, hogy narancs és pink fényű mikor pelyhek is találhatóak a lakkban, ami még különlegesebbé teszi.



Magáról a márkáról nem szeretnék túl sokat írni, már volt pár NYX Girls lakk a blogon, erre is ugyanazok a paraméterek a jellemzőek, teljesen meg vagyok vele elégedve. 2 rétegben tökéletesen fedett, de - mint látszik is - nem lesz szuper fényes száradás után, ezért fedőlakkot mindenképpen elbír, így a színek is mélyebbek lesznek (fedőlakkos kép most még nincs, majd szombaton :P ).







Amint láthatjátok készítettem egy új vízjelet, még nem döntöttem el, hogy tetszik-e :D Illetve azzal van gondom, hogy nem úgy fotóztam, hogy minden képnek a bal sarkába elférjen, szóval még kicsit összevisszaság van, de ezentúl majd odafigyelek, hogy jó legyen :D

Hogy tetszik a lakk? Szeretitek a vöröset/bordót/burgundit? :)

4 megjegyzés: