hétfő, november 04, 2013

Lakkteszt: NYX Girls - The Taupe


A Cherry Culture-os rendelésem utolsó áldozata következik, a mai hosszú napom után gondoltam megírom még gyorsan ezt a bejegyzést, a képek már úgyis készen voltak, legalább kikapcsolódok egy kicsit.
Már a neve is elárulja, hogy milyen színű lakkról lesz szó, nem cifráztak rajta sokat :D Magyarul én úgy tudnám megfogalmazni a taupe színt, hogy barnás-lilás szürke. Merthogy tényleg az, egyszer ilyen, egyszer olyan, de számomra mindig gyönyörű. Érdekes módon nekem nem a barna vagy narancs színek jelentik az őszt, hanem ezek a piszkos, borús, meghatározhatatlan színek. No de nézegessünk is pár képet erről a szépséges lakkról, ahány kép, annyi arcát mutatja :)






A lakkról annyit, hogy sajnos 3 réteget kellett használni belőle. Az első réteg olyan halvány volt, mint ha nem is körömlakk lenne, hanem valami koszos víz :D A 2. réteg már egész jól fedett, de kellett az a 3. is, hogy teljes legyen a gyönyör :D Az ecsete tipikus vékony, régi fajta (nem lapított), a lakk állaga folyékony, száradása átlagos, vagy kicsit jobb. Tartósságáról nem írhatok messzemenő következtetéseket, ugyanis 2 napig bírtam ÉN (no nem azért mert nem tetszik a szín, egyszerűen csak szeretem a változatosságot), de ez alatt a 2 nap alatt nem volt vele semmi gond.
Összegzésképpen, három lakk kipróbálása után én meg vagyok elégedve a márkával, ennyi pénzért (2,5 $) teljesen megfelelő. Biztos vagyok benne, hogy rendelni fogok még más színeket is, ugyanis nemrém csodás swatchokba futottam bele Nihridánál, és egyszerűen muszáj :D Valószínűleg megint a Cherry Culture lesz vásárlásom kiélvezője, mert pár rúzst is kinéztem, illetve ha már ott vagyok bezsebelem a China Glaze Howl You Doin' lakkját is meg még pár lakkocskát ami becsúszik :D :D Szóval hamarosan még több teszttel jelentkezem (bár illene előbb az Orly lakkokat kivégezni, 2 nude árnyalat van még hátra, lehet egyszerre letudom őket, így jobban látszik a kettő közötti különbség is).


Holnap mi legyen? Nail art vagy DIY? :)

8 megjegyzés:

  1. nagyon különleges színe van.viszont így hogy 3 réteges,sajnos nem venném meg :(

    VálaszTörlés
  2. Kár a 3 rétegért, de ez olyan szép szín, hogy megéri :]

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ez a szín! :)

    VálaszTörlés
  4. Érdekes szín, nekem is volt hasonló árnyalatom, jól leszólták a család férfitagjai :) Ha megunom a színt, én vagy csillámot dobok fel rá, vagy rászivacsozok némi színátmenetet, és akkor mégsem egyhangú. De legszívesebben napi kétszer festenék körmöt, csak idő kérdése :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok a kommenteket! Valóban nagyon szép szín, szerintem is megéri szenvedni vele 3 rétegen keresztül :)

    VálaszTörlés
  6. Nemrég vettem meg a 105-ös Moyrát, az is hasonló, talán picit világosabb. :) SZép szín, eddig azt sem tudtam, hogy van neve is, de nemrég felvilágosítottak. :D

    VálaszTörlés
  7. Tetszik ez az árnyalat :)

    VálaszTörlés