péntek, november 15, 2013

Lakkteszt: Franken Sand - Midnight Roses


(Edit: Elnézést a képekkel való problémázgatással, elvileg most már meg kell jelenítődniük...)

Sajnos ma is csak egy laktesztes bejegyzésre futja az időmből, a hét elég zsúfolt volt, lesz, egészen jövőhét szerdáig az is marad, akkor letudok egy vizsgát és egy kis ideig nyugi lesz. De nem sokáig, hamarosan itt a vizsgaidőSUCK, szépen lassan csörgedeznek befelé a vizsgáim. Ebből kifolyólag sem szombaton sem pedig vasárnap nem tudok részt venni a kihívásokban. A vasárnapi inspirációs poszt természetesen nem marad ki, de utána szerdáig ne nagyon számítsatok tartalmasabb bejegyzésre :( Sajnos nem gondolkodtam előre, de szerda után betárazok a bejegyzésekkel, hogy az ilyen húzósabb időszakok se maradjanak olvasnivaló nélkül.
No de essen szó röviden a lakkról is: ez is egy kevert homok lakk, akkor készítettem amikor a Bright Forestet. Ezüstösen csillogó lila alapban vannak bordó csillámok. Higgyétek el, sokkal szebb élőben, a bordó csillámok csak úgy szikráznak és sokkal jobban érvényesülnek mint ahogy azt a fényképezőgépem meg tudta jeleníteni.
Pontosan nem emlékszem már milyen lakkokból kevertem ki, ami biztos, hogy az L.A. Girl - Sands Of Time volt az egyik. 2 rétegben használtam, és olyan mint a beton :D
Hát nem mondom, hogy beszéljenek helyettem a képek, mert elég szegényes képet festenének le, de azért nézegessétek végig és a látványt szorozzátok be százzal :D :D
Most mentem is vissza tanulni, vasárnap még találkozunk!






8 megjegyzés:

  1. Na most már jók a képek :]
    Nagyon szép :]

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép!!!!!! érdemes volt várni a képekre :)

    VálaszTörlés
  3. Ez is gyönyörű, de a Bright Forestért mért mindig nagyon odavagyok, az tényleg meseszép!Ez simán csak wow ;)

    VálaszTörlés
  4. gyönyörűű ez a lakk!
    ( csak megjegyzem hogy bloglovin ha úgy nyitom meg az oldalad nem mutatja a képeket csak külön külön, de miért? ha pedig smán így az oldaladon akkor meg jók a képek :) )

    VálaszTörlés
  5. Hát ez valami csodaszép lett! *.*

    VálaszTörlés