péntek, november 08, 2013

Best Blog és Liebster Award


Hihetetlen rossz bloggerina vagyok, ugyanis hétről hétre csak ígérgetem a bejegyzést a díjakról amit az utóbbi időben kaptam. Nem kevesebb, mint 5 db-ot (nagyon remélem, hogy nem hagytam ki senkit) sikerült bezsebelnem, és mindegyiknek hihetetlenül örülök! Szóval köszi lányok!
Ha nem haragszotok meg akkor nem adnám tovább a díjakat.

Edit: Csak sikerült kihagyni valakit :S Ne haragudj Daura. Kárpótlásként veled kezdem. Íme a kérdések és a válaszok:

1. Busz vagy vonat?
Vonat. Bár sokkal koszosabbak, de több bennük a tér, és általában a hely is. Ráadásul már 10. éve vonatozom a tanulmányaim miatt, úgyhogy ezt szoktam meg.
2. Mi az az étel, amit nem bírsz megenni?
Amit nem bírok megenni az a hal, ugyanis allergiás vagyok a halfehérjére, amit pedig nem AKAROK megenni :D az a káposzta főzelék :S brrrr.
3. Ha találkozhatnál egy híres személlyel (akár történelmileg híressel is) ki lenne az?
Hát ha találkozhatnék híres emberrel akkor tuti meg sem tudnék mukkanni zavaromban :D ha muszáj választani akkor Simon Pegg és Jennifer Lawrence lenne, mert ők fel tudnák oldani a hangulatot frappáns beszólásaikkal :D
4. Mi az az 5 szó/kifejezés, amivel jellemeznéd magad?
igazságos, álmodozó, táska és ékszer mániás, megértő, bolondozó
5. Honnan jött az ötlet, hogy elkezdj blogolni?
Elég sokáig érleltem magamban az elhatározást míg végre megírtam az első bejegyzést. Mindig is szerettem körmöt festeni, és úgy gondoltam megosztom ezt a nagyvilággal is :D
6. Utaztál már repülővel?
Igen, 2x is és nagyon jóóóóó :D
7. Kedvenc együttesed?
Jelenleg őket hallgatom non-stop: Placebo, Rise Against, The Black Keys.
8. Ki az a személy, akire valamilyen okból felnézel?
Szerencsére minden emberben fel tudom fedezni a jó tulajdonságait (persze a rosszakat is), az olyan tulajdonságaikat amiket szeretném a magaménak tudni, így az összes közeli ismerősömre, családtagra felnézek valamilyen szinten.
9. Mi a kedvenc állatod?
Kutya :)
10. Hiszel a misztikumokban és a babonákban?
A babonákban mint fekete macska és társaik nem nagyon, de szellemekben, boszorkányokban igen :D :D
11. Melyik a kedvenc évszakod?
Mindegyik évszakban van mit szeretni, de ha választani kéne akkor a csípős, ropogó havas telet választanám. Utána az őszt, majd a tavaszt végül a nyarat (nem bírom a túlzott meleget, ha tenger mellett laknék a nyár lenne a kedvenc évszakom, de így a tikkasztó, izzadós, villamosozós, városi nyarat nem csípem annyira).


Az elsőt Judittól kaptam, és válaszolnék is a feltett kérdésekre :)


1. Mi az a körömdíszítési technika, amit legközelebb ki szeretnél próbálni?
Nem igazán van olyan amit még nem próbáltam, de szeretek kísérletezni, kombinálni technikákat.
2. Kutya vagy macska? Van kedvenc fajtád?
Egyértelműen kutya. (bár ennek kicsit ellent mondanak a inspirációs posztokban feltűnő macskás képek :D) Két kutyim is van. Nincs kedvenc fajtám, kutyából bármilyen jöhet :D
3. Szoktál sütni? Mi a specialitásod?
Szeretek sütni, leginkább a muffin sütésben tudom kiélni a kreativitásomat. Specialitásom a fahéjas, csokis, narancslekváros :)
4. Mit olvastál utoljára?
Trónok harca 3. rész (Kardok vihara). Már neki is ugrottam a 4. résznek :) Imádom!
5. Zuhanyozni, vagy fürdeni szeretsz jobban?
Régebben fürdeni szerettem jobban, képes voltam addig áztatni magam amíg a víz teljesen kihűlt és az ujjaim 100 éves néni ujjak lettek. Ma már nem bírok 5-7 percnél tovább csücsülni a kádban, ezért inkább a zuhany.
6. Milyen vicces/képtelen álmod volt legutóbb?
Nem nagyon szoktam hülyeségeket álmodni :D De pl. volt már olyan álmom amikor egy egész plázát lezártak a számomra és sosem fogyott el a pénzem :D
7. Mi volt a jeled az oviban?
Virág :)
8. Elmennél egyedül moziba?
Nem szeretek moziba járni. Túl hangos, a képernyőt sem látom át, és a szememnek sem tesz jót a besötétítés/világos képernyő kombó. Itthon is mindig égetem a lámpát, mert nem bírom ha a képernyő a szemembe világít. A kérdésre válaszolva nem mennék, mert ha egyáltalán megyek is moziba akkor is inkább a társaság kedvéért megyek mintsem a film miatt. Azt itthon is meg tudom nézni a saját komfortérzetemnek megfelelően.
9. Ha nyaralás, akkor vízpart, városnézés, vagy túrázás?
Így sorban :D A vízpartot imádom, egy kis shopping túra mindig kell, de egy kisebb túrázástól sem riadok vissza.
10. Sportolsz valamit?
Nem, pedig kéne :( Ált. suliban úsztam, kézilabdáztam, néptáncoltam. Most meg el vagyok puhulva teljesen :D :( ez nem vicces.
11. Mire vagy büszke?
Mióta elkezdtem blogolni minden egyes komment boldogsággal vegyek büszkeséggel tölt el, nagyon jó érzés amikor visszajelzést kapok, hogy amit csinálok az jó.


A következő díjat Zizztől kaptam, ami egy Best Blog díj volt. Ide nem kapcsolódott kérdésre válaszolós kötelezettség, szóval egyszerűen csak köszönöm szépen! :)

Aztán egy újabb Best Blog díj érkezett a Testvérkódexes lányoktól. Tőlük már másodjára kapok díjat, nagyon szépen köszönöm! :)

Még egy Best Blog díj érkezett Violától, Neked is nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám is :)

Utoljára pedig még egy díj Judittól, ezúttal egy Best Blog. Köszönöm!!! :)


4 megjegyzés:

  1. A mozis rész rám is igaz. :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi a válaszokat! Az a muffin... biztos nagyon nyami. c(: Az álmodra meg csak rágondolni is maga lehet a feltöltődés. :D

    VálaszTörlés
  3. Az én kérdéseimet kihagytad... :/
    http://unframed-poetry.blogspot.hu/2013/10/dijat-kaptam-liebster-award.html

    VálaszTörlés
  4. Daura: uhhhh :/ Ne haragudj. Nagyon nehéz volt visszakeresni a kommenteket, végig kellett néznem majd 1 hónak bejegyzéseit, és ezek szerint a tiéd kimaradt :S Ne haragudj. Azonnal pótolom!

    VálaszTörlés