péntek, július 26, 2013

Lakkteszt: Seche Coral


Hát csak nem bírtam ki, hogy ne ma kitegyem ezt a bejegyzést :D Szóval. Régóta keresem a tökéletes CORAL lakkot. Seche lakkokkal nem nagyon találkoztam még blogokon, csak a fedőlakkjával, amit mindenki dicsőít ezért úgy gondoltam teszek vele egy próbát coral ügyben. És hát, nem kellett csalódnom.


Napfényben jobban előjön az az igazi coral szín, amit oly rég óta kerestem. Se nem túl piros, se nem túl narancsos, se nem túl rózsaszín. Persze neki is ezer arca van, a fényviszonyok, a napszak, minden hatással van a színére.



Az üveg 14 ml-t tartalmaz, szerintem egész életemben nem fogom tudni kihasználni. Az állaga elég híg, ügyeskedni kell vele felkenésnél és ráadásul az ecset sem könnyíti meg a dolgunkat, mert ugyanolyan mint ami a China Glaze lakkokat jellemzi, egyszerű, vékonyka. Nekem ez nagyon nem jön be, de ilyen szín mellett kit érdekel?! :D Már egy rétegben majdnem tökéletesen fed, de mivel a megszokás az úr, 2 rétegben alkalmaztam. Gyorsan szárad, fényesre. Alap és fedőlakk nélkül 2 és fél napig bírtam ÉN, utána muszáj volt valahogy feldíszíteni, amit az alsó képen láttok. De ez alatt az idő alatt semmiféle kopást nem fedeztem fel.
Szóval összegezve: ha nem ilyen gagyi ecsetet adnak hozzá akkor ő lenne az istenkirály, így viszont csak imádom :D



Hogy tetszik? Volt már dolgotok Seche lakkal?


1 megjegyzés:

  1. En nem szeretem annyira a korall lakkokat, de az utolsó képen nekem is megtetszett:)

    laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés