kedd, július 23, 2013

Díjat kaptam! *-*


Először is azzal kezdeném, hogy szerencsésen visszaérkeztem a Campus Fesztiválról, istenien éreztük magunkat, rengeteg élménnyel gazdagodtunk. De úgy elfáradtam mint a kutya :D :D Igaz már vasárnap vége volt, de a mai napig úgy érzem, hogy még mindig nem pihentem ki rendesen. Ezt a postot is csak nyögve-nyelősen akaródzott megírnom, de erőt vettem magamon és nekiálltam.
Nagyon szépen köszönöm a 2!! díjat is amit bezsebeltem, nagyon arik vagytok! :)

Először a LAKKMATT blogtól kaptam meg, úgyhogy ezekre a kérdésekre válaszolok először:

1. Hogy néz ki egy átlagos hétköznap reggeled?
Nehezen indulnak a reggeleim, elég nagy az alvókám ezért tudnék aludni akármeddig, de ha vár az egyetem akkor menni kell :) Szerencsére a koli egy köpésre van, ezért nem kell túl hamar felkelnem. A szokásos fogmosás, fésülködés, smink stb. következik. Reggelizni nem szoktam, arra már nincs idő, de nem is tudok ébredés után enni ,nem kívánom. Tudom, tudom...a legfontosabb étkezés, de ez van. Azt hiszem semmi extrát nem tudok írni, úgyhogy ide ennyi :)
2. Hová utaznál legszívesebben ha bárhová mehetnél?
TENGERPART. Mindegy hol van csak sós víz, napsütés, homok és kagylók fogadjanak.
3. Mi az amitől a leginkább feltöltődsz?
Ez talán furin fog hangzani, de az egyedülléttől. Egyke vagyok, gondolom ezért is, de néha el kell zárkóznom a külvilág zajától, még ha csak pár órára is, megnézni egy filmet vagy olvasni egy kicsit. Nem arról van szó, hogy magamba fordulós lennék vagy ilyesmi :D de néha kell egy kis magány.
4. Melyik a kedvenc külföldi blogod?
Fúúú, hát ez fogós kérdés. Kategóriánként tudnék válogatni, de akkor legyen egy körmös blog, a Fingerpainted (és még névrokonok is vagyunk a leányzóval :D). Isteni dolgokat csinál, ráadásul szabadkézzel, ez már tényleg művészet. Lessétek csak meg ITT. Ez a McQueen minta egy álom *-*
5. Melyik 3 emberi tulajdonságot tartod a legértékesebbnek?
igazságosság, figyelmesség, méltányosság
6. Kedvenc gyerekkori mesehősöd?
Tom :D
7. Milyen holmi szerepel most az első helyen a kívánságlistádon?
Mindig van valami a kívánságlistámon...kivéve most :D :D De komolyan :D Jelenleg nincs semmi amiért nagyon fájna a szívem, ami nem is baj, mert vissza kell magam fogni vásárolgatás terén.
8. Hogy képzeled el az életed 10 év múlva?
Nem nagyon szoktam ilyen távlatokban gondolkodni. Inkább a pillanatnak élő fajta vagyok, persze nekem is vannak álmaim. Saját ház, kocsi, biztos állás, férj, gyerekek :D Szeretnék sokat utazni, ha nyernék a lottón itthagynék csapot-papot és bejárnám a világot.
9. Mit szeretsz a legjobban a helyen ahol élsz?
Mivel egy Tisza melletti városban lakom (meg Debrecenben is) ezért a Tiszát és a nyári programokat szeretem itt a legjobban.
10. Van kedvenc idézeted amit megosztanál? Filmből, dalszövegből, könyvből?
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, a szemnek láthatatlan."


És akkor a másik kérdéssor, amit a Zsanibia blogtól kaptam, név szerint Biától, úgyhogy az ő kérdéseire fogok válaszolni:

1. Rúzs vagy szájfény?
Nem nagyon használok egyiket sem, de mivel szájfényem egy sincs, rúzsból meg vagy 5, ezért rúzs :D
2. Ki a kedvenc színészed/színésznőd?
Hajaj :D Színész: Simon Pegg, színésznő: pfff, legyen Kirsten Dunst.
3. Mi a kedvenc filmed?
Na erre a kérdésre tényleg nem tudok válaszolni. Úgyhogy a top5 következik: Haláli hullák hajnala, Ginger Snaps, Zombieland, Halálos temetés (a 2007-es, eredeti, brit verzió), Stoker (új kedvenc, imádom), Eurotrip és millió másik :D
4. Nézel sorozatokat?
Van olyan aki nem néz? :D Akkor ide is a top5 jön: Hannibal, Game Of Thrones, Skins (eredeti brit verzió), True Blood, The Killing....és sokan mások.
5. Melyik volt az első blog amit olvastál?
Na ebben nem vagyok biztos, de az első amelyikre emlékszem és a mai napig olvasom az ő: Sincerely, Jules


Most jönne az a rész, ahol én adom tovább a díjat, de ha nem bánjátok és nem nagy bunkóság, akkor nem adnám tovább. Nagyon sokan megkapták már, tele van mostánában vele a blogvilág és valószínűleg elkerülhetetlen lenne, hogy hasonló kérdéseket tegyek fel mint amik már elhangoztak. Annak pedig semmi értelme. Úgyhogy remélem megbocsátotok nekem ezért.
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a két leányzótól, hogy megtiszteltek a díjjal, nagyon örültem neki, főleg így, hogy még itt van a tojáshéj a fenekemen :D

Holnap új körmös bejegyzés vár rátok, addig is szép napot! Pusszancs


5 megjegyzés:

 1. Én is Debrecenben tanulok. Te melyik koliban vagy?

  VálaszTörlés
 2. A Veres Péter koliban :) Bocsi a megkésett válasszal :S

  VálaszTörlés
 3. Akkor ezek szerint agráros vagy. Milyen szakra jársz?

  VálaszTörlés
 4. Igen, agráros bizony :) Gazdasági agrármárnök MSC szakon vagyok másodéves, úgyhogy egy év múlva szélnek leszek eresztve :D :D És te hol tanulsz, milyen szakon? :)

  VálaszTörlés
 5. Én is Debrecenben tanulok, másodéves vegyészmérnök szakos hallgató vagyok :)

  VálaszTörlés