hétfő, július 01, 2013

Könyvajánló #1: Natsuo Kirino - Kín


Mindig is szerettem olvasni. Még a kötelezőket is a suliban (de a Kőszívű ember fiait nem tudtam végigszenvedni :D). Könyvek iránti szeretetemet anyai ágról örökölhettem, nagypapám is imádott olvasni. Mivel itthon főleg krimik vannak a polcokon (Rejtő Jenő, Robin Cook), ezért ezekkel ismerkedtem meg először. Aztán jöttek a keményebb diók, sokáig csak Stephen Kinget olvastam. Őt imádom mind a mai napig, leginkább a világvége történeteibe tudok beleszerelmesedni (Végítélet, Mobil). Azt azért megemlítem, hogy mind könyv mind pedig film terén is inkább ezen a fronton mozgok: horror, thriller, dráma. Szóval ne lepődjetek meg :D
Ma az egyik kedvenc könyvemet hoztam, amit a nyáron tervezek újraolvasni.
A történetet nem írom le, befotóztam a hátoldalát, azon rajta van. Már megvan egy ideje, asszem 2003-mas, szóval nem mai, de online könyvesboltokban biztos rátalálhattok, vagy esetleg ebook formájában, pdf-ben.
Nagyon felkavaró a könyv, de mégis magával ragad. Én annó alig tudtam letenni.
Most a Trónaok harca 2. részét olvasom, szóval neki várnia kell kicsit, de ő lesz a következő.
Remélem ti is olvastok sokat, bár a mai világban sajnos nem nagyon jellemző :( Egyedül azért örülök a Twilight trilógiának, hogy nagyon sok fiatalt megmozgatott olvasás terén. 
Szóval hajrá, tessék olvasni! :D Bár ha kezdők vagytok akkor talán nem ezzel a könyvvel kéne megismerkedni először :D Bár ki tudja.



4 megjegyzés:

  1. Én nagyon szeretek olvasni és King nálam is sokáig egyetlen favorit volt. Persze az évek során elég sokat tágult az érdeklődési köröm, de az ő könyveit még mindig nagyon szívesen olvasom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, King az egy külön fogalom az életemben. Most van egy sorozat amit A Búra alatt c. regényéből készítenek. A könyvet még nem olvastam, de a sorozat nagyon tetszik. Ez is egyfajta világvége sztori, szóval imádom. A könyvet kellett volna elolvasni először, de sajna úgy néztem meg az első részt, hogy akkor még nem tudtam, hogy King kreálmány. De pótlás alatt van ez is :)

      Törlés
  2. Felnőtt fejjel olvasva már tetszett a Kőszívű ember fiai, szerintem Te is várj pár évet, és próbálkozz vele újra :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akárhány évet is várnék, ezt sosem szeretném meg :D A témával volt bajom már akkor is. A törit sosem szerettem (kivéve egyiptomi kultúra, Holokauszt), pláne a szabadságharcos részt, főleg ha még politikával is meg van fűszerezve...szóval nem hiszem, hogy valaha is elő fogom venni újra. De az mondjuk biztos, hogy nem általános iskola 7.-8. osztályban kéne lennie kötelező olvasmánynak.

      Törlés