kedd, július 26, 2016

Glam Polish | Ready...set...GO!


 Új Glam Polish kollekció közeleg, mégpedig telis tele glitter bombákkal. A 12 lakkból álló kollekciót a Mario Kart ihlette, és limitált lesz.
Mindegyik lakk fed 2 rétegben önmagában. Nincsen bennük túl nagy glitter, viszont a kör és csillag glitterek nem a legvékonyabbak, ha egymásra tolódnak akkor pedig még jobban kiállnak, és sajnos 2 (nagyon) vastag réteg fedőlakk sem volt elég rájuk, hogy kiegyenlítsem a felületüket. Fehér alapon 1 rétegben szerintem jobb eséllyel indulnak (fedőlakk szempontjából), így akik szeretik ezeket a csupa-glitter lakkokat, azoknak inkább így ajánlom a felvitelüket.

Most kivételesen nem fogom leírni, hogy milyen színekből, glitterekből állnak a lakkok, mert kb. 2 napom rámenne :D De a makró képeken azért látszik szerintem minden. Mindegyik lakknak egyébként holografikus az alapja, plusz némelyikben apró holo glitter is van a matt színes glitterek mellett, így napfényben nagyon szépen csillognak :)


WATCH OUT!



PEACH HAS GOT IT!



TAKE THAT LOSERS!



MARIO TIME! 



YEAH BABY!



LUIGI, NUMBER ONE!



ILL' GET YOU NEXT TIME!



WARIO ALWAYS WINS!



WHEEEEEE!



WALUIGI LOSE! IMPOSSIBLE!



WHEELS UP!



PINK GOLD PEACH!
Ehhez ezért írok egy kis kommentárt. Hivatalosan rosegoldnak van jellemezve, szerintem ez sokkal pinkesebb/mályvásabb ahhoz. Elég erős lineáris holoja van, és apró aranyló mikropelyhek is vannak benne, amitől picit fémes hatása van bizonyos fényviszonyban.
2 réteg.  


Nekem ez a kollekció nem lesz a kedvencem, nem igazán az én stílusom. Azért van ami tetszik belőle, pl. a Wheeeeee! és a Peach Has Got It! tetszik nagyon, illetve a legmindenfélébb színű Yeah Baby! is jól néz ki, persze legközelebb ha próbálkozom velük, akkor fehér alapra kenem őket, 1 rétegben.

A kollekció Augusztus 5-én (2PM EST USA) jelenik meg a Glam Polish honlapján, a lakkok limitáltak! Sajnos arról még nincs infóm, hogy a stockistokhoz eljutnak-e ezek a színek, de majd updatelem a bejegyzést ha megtudok valamit!

Mit szóltok ehhez a kollekcióhoz?
Szeretitek az ilyen jellegű glitteres lakkokat?

7 megjegyzés:

  1. Az ilyen típusú lakkok nekem mindig is túl gyerekesnek tűntek. Amelyik nem annyira brutál, még az is egy intergalaktikus pónihányás, már bocsánat. Nagyon nem. 12 db-os kollekciót kihozni belőle meg erősen wtf...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, nekem sem a kedvenceim. Ráadásul a Glam Polish már csinált ilyeneket, több 3 darabos szettet is, és félek, hogy nem ez lesz az utolsó :D Mondjuk nekem az is durva, hogy minden hónapban van új kollekciójuk, nem is egy!

      Törlés
  2. Az első kettő és a Wheeee! nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  3. A Luigi, number one!, Wario always wins! és az I'll get you next time! nagyon bejön, a többi nem annyira.

    VálaszTörlés
  4. Elza véleményét osztom. Bár igaz, ennyi közül legalább mindenki tud választani, nekem is tetszik a kék-piros meg a mentás. De inkább az utolsó, amiben nincs bazi nagy glitter :)

    VálaszTörlés