csütörtök, július 14, 2016

Ginger Polish a dopenails.ru-tól

ENGLISH version

Ma ismét a dopenails.ru jóvoltából mutatok lakkokat, mégpedig a Ginger Polis márkától választhattam 5 színt. Ezt - az egyéként orosz indie - márkát szerintem csak a Dopenails-től lehet megrendelni Oroszországon kívülre. Nekem nagyon tetszik mind az 5 árnyalat, no meg a többi is, nehéz volt kiválasztani ezt a pár színt.
A lakkok formulája nagyon jó, szépen terülnek, a glitterek/pelyhek is egyenletesen eloszlanak, úgyhogy szuper minőséget kapunk, ráadásul nem is túl drágán (kb. 1600 Ft).


DRYAD - by @solo_nails
Csodaszép, mély "erdő zöld" jelly arany pelyhekkel és arany holo mikroglitterekkel.
2 vastagabb vagy 3 vékony réteg.



SINGING IN THE RAIN
Türkiz tónusú szürke alap, arany holo mikroglitterrel, arany pelyhekkel és átlátszó-kékes pelyhekkel. Tényleg olyan esős/borús lakk, nagyon tetszik.
2 vastagabb vagy 3 vékony réteg.



TENDERLY
Bogyós-magentás-marsala szín, fényviszonytól függően nagyon különböző árnyalatokat vehet fel. Arany pelyhek és kevés arany holo mikroglitter van benne. Krémes, jól pigmentált, 2 réteg simán elég volt. 



GEORGIA ON MY MIND
 Türkiz (zöld tónusú) jelly alap kisebb-nagyobb arany pelyhekkel és arany holo mikroglitterrel. Ez a legjellysebb, ezért 3 réteg kellett belőle. Élőben egy ici-picit tompább, fakóbb a színe.



CRAZY MR. FOG - by @mr_natasha
Szürke crelly alap piros és ezüst metál glitterekkel.
2 vastag vagy 3 vékony réteg.


Nagyon meg vagyok elégedve a színekkel/minőséggel, bátran ajánlom a márkát.
A Dopenails.ru szállít nemzetközileg, a honlapon a menüsorban található 'ENGLISH' gombra kattintva olvashatunk a szállításról és a rendelésről angolul, illetve a bal oldalon választhatjuk ki a márkákat, a Ginger Polish-on kívül Masura, Femme Fatale, Il Était Un Vernis és pár másik lakkmárka is megtalálható náluk.

Mit szóltok ezekhez a színekhez? 

1 megjegyzés: