szerda, július 20, 2016

Pahlish | July duo + July Charity polish

ENGLISH version

Kicsit megkésve, de még időben hozom a swatchokat a Pahlish júliusi duojáról (a hónap végéig vásárolható meg) és a Pahlish júliusi 'jótékonysági' lakkjáról (hülyén hangzik magyarul, úgyhogy ezentúl Charity lakk lesz).
 A Charity lakk is csak júliusban vásárolható meg, de minden hónapban lesz egy újabb, a lakk árából $2 megy az adott hónapban kiválasztott szervezetnek, jelen esetben az Ocean Conservancy-nek (http://www.oceanconservancy.org).


July duo: "Bohemian Rhapsody"


SCARAMOUCHE
Nagyon sötét (szinte fekete) lila jelly. Egész jól fed jelly létére, 3 vékony/normál rétegben használtam.



FANDANGO
Fedőlakk arany-narancs-vörös UCC (ultrakróm) pelyhekkel és kékes irizáló glitterekkel. Az irizáló glitterek hihetetlen jól feldobják, csak úgy villognak a kis kék pontok, a sötét lila alapon csodásan mutat ez a fedőlakk (1 réteg). Teljes fedésig biztos fel lehetne szivacsozni, de nem érdemes, sok fogyna belőle, ez tényleg fedőlakknak lett készítve.



JAWSOME
Barnás-taupe crelly alap kék-lila-pink irizáló shimmer pehellyel. Az alapszín nagyon változékony, hol teljesen barna, hol hideg taupe.
3 vékony vagy 2 vastagabb réteget ajánlok.


A lakkok ITT érhetőek el a Pahlish webshopjában, mindhárom lakk tehát csak Július hónapban megvásárolható. A Duo lakkok pedig csak szettként vehetőek meg $16-ért, a Charity lakk $12.
Nemzetközileg is szállítanak, a szállítási költséget a PayPal-re átirányítva látjátok majd (még mielőtt bejelentkeznétek PayPal-re, bal oldalon ki tudjátok választani az országot), és a PayPal-en megadott címre postáznak.  


Pahlish social media:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése