vasárnap, május 17, 2015

Szép álmokat! :)


Valószínűleg ez a legcukibb manikűr a blog történetében :D Amikor megláttam a Bundle Monster kínálatában ezt a vizes matrica szettet, rögtön felülkerekedett rajtam az 5 éves énem, és beválasztottam ezt is a tesztelni valók közé.
A szettben egyébként egy "vadabb", de szerintem még a cuki kategóriába tartozó mintablokk is megtalálható, ami kifejezetten jó lesz Halloweenra, a harmadik blokkból pedig nagyon tetszenek a kis "drágakövek". Sajnos már nem látom a webshopban ezt a vizes matrica szettet, de egyébként ITT kellene lennie. 



A kis felhőcskéket, csillagokat, egyéb cukiságokat a Moyra kék hololakkjára ragasztgattam fel. Egyébként teljesen úgy működik mint az összes többi vizes matrica. Seche Vite-tel rögzítettem, és sajnos ez nem volt túl jó ötlet...látjátok a mintákban (pl. hold) azokat a kis szakadásokat? Azt sajnos a fedőlakk okozta...:S Ugyanaz a helyzet állhatott fönt, mint amikor a SV összehúz pár lakkot a széleken, a mintát is így szakíthatta el. Mióta SV-et használok nem volt dolgom vizes matricával, úgyhogy nem is sejtettem, hogy ez fog történni, de ezek szerint jobb egy sima fedőlakkot választani legközelebb.






Bundle Monster Social Media:
Website: www.bundlemonster.com
Facebook: www.facebook.com/bundlemonster
Twitter: www.twitter.com/bundlemonster
Pinterest: www.pinterest.com/bundlemonster
Instagram: www.instagram.com/bundlemonster
Google+:  plus.google.com/+bundlemonster808
Youtube:  www.youtube.com/user/bundlemonster


Hogy tetszik ez a kis cukiság? :D

13 megjegyzés:

  1. Tényleg cukker.. :D
    Jé a Bundi mostmár szállít Magyarországra is?! Hú hát akkor gondolkodóba estem... :))

    VálaszTörlés
  2. Uramisten, egyből a Gondos Bocsok című mese jutott róla eszembe :D Már csak néhány maci hiányzik a körmeidről :P

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon cuki lett (bár neked ilyenhez matrica sem kell, simán menne ecsettel is :D)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg aranyos. Egy ideje csak SV-et használok, hát nagyon fogy! De akkor jó otthon tartani másikat is, a matricákhoz. Ez a kék Moyra is milyen szép, még nem kentem fel 10 körömre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a Sally Hansen Double Duty van még itthon, azt használom nyomda matrica készítéshez is, de egyébként én is mindenre SV-t kenek.

      Törlés