csütörtök, május 14, 2015

Octopus


Már egy ideje a bakancslistámon van a polipos manikűr. Ilyesmit már többször láttam kézzel festve és nyomdázva is. Főleg a csápok tetszenek, és az én körmeimre is csak ezek kerültek. Az alap a Dance Legend 'Holy Diver' volt, mert az alapból olyan óceános :)
A polip mintát először papíron megterveztem, majd fekete akril festékkel felfestettem az egészet. Ez azért kellett, mert már előre eldöntöttem, hogy multikról lakkal fogom elkészíteni a polipot. Először a Dance Legend Celia-val kezdtem neki, de azt túl sötétnek találtam, ezért pár csepp Celia-t összekevertem pár csepp Boo-val. Azt hittem egy kicsit lilásabb lesz majd a végeredmény, de így sem rossz. Szóval a fekete alapot teljesen átfestettem a multikróm keverékkel, majd megint fekete akril festékkel ráfestettem a körvonalakat és a részleteket.


Első nekifutásra nem rossz, de azért még fogok próbálkozni a mintával, mert nem teljesen azt kaptam amit szerettem volna. Sajna fényképezés szempontjából sem volt előnyös a kétféle (holografikus és multikróm) finish, mert a holohoz ugye erős, direkt fény kellene, de azt meg a multikróm nem szereti :D Szóval mindenképpen lesz ennek még folytatása :)

Ja, és ahogy ígértem, csináltam a Holy Diver-rel swatchokat, amikor 1 rétegben, fedőlakként szerepel. IDE kattintva, a bejegyzés alján megtaláljátok a képeket.
Hogy tetszik?

11 megjegyzés:

 1. De jó, mindig más színű a polip, ahogy ráesik a fény :)

  VálaszTörlés
 2. Instagramon is írtam, de muszáj itt is megjegyeznem, hogy hihetetlenül ügyes vagy, rendszeresen leesik az állam az alkotásaidtól!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik, bámulatos, hogy mennyire jól válogatod össze a színeket, a kreativitásodat. ügyességed már nem dicsérem, azt megszoktam nálad, szóval az alapelvárás tőled. :)))

  VálaszTörlés
 4. Mestermű! Te csak tökéleteset tudsz! :)

  VálaszTörlés
 5. Jaj, hát ez nagyon cuki! És olyan szépen csillog! Nagyon jók a színek! :) Megihlet. :)

  VálaszTörlés
 6. Erre nincsenek szavak! Mindig le tudsz nyűgözni, annyira szépeket festeszés a lakkok párosításához is olyan jó érzéked van *-* Imádom!

  VálaszTörlés
 7. Fantasztikus! *.* Az az alapszín valami mesésen kékséges! :D

  VálaszTörlés
 8. Ez gyönyörű, főleg hogy szabad kézzel festetted! És a színkombó is zseni :)

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm a kommenteket, örülök, hogy tetszik nektek :)

  VálaszTörlés