csütörtök, május 28, 2015

MORGAN TAYLOR | 'Making Waves', 'I'm Charmed' & 'Lost In Paradise'


Aki követ Instagramon, az már láthatott képet az új Morgan Taylor lakkjaimról (aki nem látta az ITT megnézheti), amikkel a szülinapomra leptem meg magam. Csupa jót hallottam a márkáról, és én is ki akartam próbálni párat. A lakkokat a Nail Harmony webshopból rendeltem, a választás viszont nagyon nehéz volt, annyi csodás árnyalat közül lehet szemezgetni. Végül csak sikerült leszűkíteni a kört 6 lakkra, amiből 3 (teljesen véletlenül) krém finishű, 3 pedig csillámos/glitteres. Úgyhogy a mai bejegyzésben a három krém finish lakkot fogom kivesézni.



Már elöljáróban leszögezem, hogy imádom mindhárom lakkot, és azóta már még egyszer végignyálaztam a webshopot további kívánságlistás árnyalatok miatt. Sajnos túl sok van ami tetszik, de úgy érzem, hogy ezek a legkedvencebbek: Polished Up, Stop Shop Roll, Beach Babe, Supreme In Green, Varsity Jacket Blues és Bright Side.

Sajnos elég drágák ezek a szépségek (2500 Ft/db), de én egy percig sem bántam meg egyiket sem, mert nagyon jó a minőségük, és nem mellesleg 15 ml lakkot rejt az üveg. Az ecset nagyon jó kialakítású, lapított, de nem túl széles, és a kupak is felhasználóbarát. Gyakorlatilag letudhatnám a jellemzést annyival, hogy mindhárom lakk 2 rétegben fed, hihetetlen gyorsan szárad és szuper fényes a felülete, merthogy ez az igazság, de azért nézzük meg őket egyenként is :)


A Making Waves egy csodás, élénk kobaltkék, élőben valamivel sötétebb mint a képeken. Imádom ezt a színt, régóta kerestem már valami hasonlót. A Moyra No.88 ami hasonlíthat hozzá színben, de hát annak a minőségéről inkább ne is beszéljünk, hajítottam is kifelé, és ezt tettem a helyére. Az állaga nagyon szuper, pont kellően híg, nagyon könnyű eloszlatni. Két közepes réteg bőven elég volt a tökéletes fedéshez. Mint már írtam nagyon gyorsan megszáradt, még a második réteg is, nem is gondoltam, hogy ennyire gyors lesz. A lemosásakor hihetetlenül megkönnyebbültem, ugyanis nem színezte el sem a körmöm, sem pedig a bőröm, pedig most alaplakkot sem használtam. 





Mindenképpen szerettem volna kipróbálni valami nagyon világos árnyalatot is, ezért beválogattam a púder rózsaszín I'm Charmed-ot is. A színe nagyon kellemes, de határozottan látszik rajta, hogy rózsaszín, ami ilyen világos színnél egyáltalán nem zavar, tudtam róla, hogy ilyen lesz. Mivel még nem nagyon van púder rózsaszín lakkom, ezért inkább ezt vettem meg és nem egy nudeot. Egyébként kezdek rájönni, hogy mi zavar a rózsaszín lakkok többségében: ha nagyon "lányos", cuki-muki vagy sima, unalmas, közönséges pink. De ha már van benne valami csavar, ha vagány, ha valami érdekes glitter van benne vagy ha - mint az I'm Charmed - egyszerűen csak elegáns és tökéletes nail art alap, akkor már többnyire nincs kifogásom ellene. Na de térjünk vissza a lakkhoz. Ugyanazokat tudom elmondani, mint az előzőnél, gyors száradás, könnyű kezelhetőség, fényes finish, és ebből is elég volt a két réteg, de itt már egy közepes és egy picit vastagabb réteget kellett használnom, de így viszont csík mentes, egyenletes felületet kaptam. Mivel gyorsan szárad, ezért meg lehet próbálkozni 3 vékonyabb réteggel is, mert nem vesz el sok időt. Annak aki esetleg nem olyan gyakorlott a lakkozásban inkább ezt ajánlanám, mert a vastagabb réteget gyakorlottan, "könnyű kézzel" kell felvinni, és mivel gyorsan szárad a lakk ezért nem lehet sokáig szöszmötölni sem vele.





A mai utolsó delikvens a Lost In Paradise. A színe kicsit nehéz dió, mert szerintem félúton van az enyhén piszkos menta és a zöld teal között. Mindenesetre nagyon tetszik ez az árnyalat, teljesen magaménak érzem. A minőségi tulajdonságai megegyeznek a Making Waves-szel: 2 közepes réteg, gyors száradás, fényes finish és nem színez el semmit.




Szerintem mondanom sem kell, hogy nagyon meg vagyok elégedve a lakkokkal, az egyik legjobb minőség amit valaha próbáltam. Igen, valóban nem olcsóak, de szerintem érdemes beruházni 1-2 olyan színre amiről tudja az ember, hogy ki fogja használni.
A napokban, hetekben nail artok is jönnek a lakkokkal, illetve hamarosan sort kerítek a másik három, glitteres, csillámos szépségre is.

Hogy tetszenek a lakkok?
Próbáltátok már a Morgan Taylor márkát?

12 megjegyzés:

  1. A zöld és a rózsaszín nagyon tetszik, de egyelőre még drágállom a "sima" krém lakk árát. Talán ha kevesebb lakkom lenne :) akkor megérné, de így nem biztos, hogy elhasználnám.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek! A kék és a türkizes árnyalatú senemmentasenemteal lakk nagyon jól mutatnak a körmeiden, de magamon nehezen tudnám őket elképzelni, viszont a púderrózsaszín az valami fantasztikus!

    VálaszTörlés
  3. Bocsánat, a kéken kívül volt még másmilyen szín is a posztban? :D Majdhogynem beégett a retinámba, totálisan rákattantam! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek! Szerencsére az elsőhöz hasonló nyc-m az uccsóhoz meg moyrám van, talán a középsőnek meg elmegy a barry m rosehip, úgyhogy ezt a kört megúsztam ;)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűek - bár már az insta képen is kifigyeltem őket - közelebbről még jobban tetszenek. Érdekes, mert az utolsó tetszik a legjobban, pedig eddig nem voltam oda, az ilyen árnyalatokért, de meghoztad hozzá a kedvem, jajj. :))

    VálaszTörlés
  6. Óh de szépségesek, választani sem tudnék közülük, mindhárom megfogott, szép színeket választottál. :) Viszont az árát picit sokallom, úgyhogy másik alternativa után nézek a színekkel kapcsolatban. :D

    VálaszTörlés
  7. a lost in paradise gyönyörű. *-* de mind a három tetszik. :)

    VálaszTörlés
  8. Az I'm Charmed tetszik a legjobban, szépséges. :) Azért én egy kicsit drágállom őket, mert nem tűnnek annyira extrának, és az üvegük meg kifejezetten olcsónak néz ki, nekem nem tetszik. :\

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép mind3, de az ilyen kékért bolondulok! :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép mindhárom lakk :)

    VálaszTörlés