péntek, május 22, 2015

Lakkteszt | Golden Rose Wow! 96


Ismét egy Golden Rose Wow! cukiságot hozok, mégpedig egy csodálatosan szép nude színt. Bár ez nem nagyon látszik a blogból, de nude megszállott vagyok. Nail arthoz alapnak, egyetemi éveim alatt vizsgákhoz sokat használtam/használom őket. Jó pár évvel ezelőtt egy kínszenvedés volt találni szép nude árnyalatot ami a bőrszínemhez is jól passzol, illetve nem egy rémálom felkenni. Az utóbbi években azonban sok márkánál található már egész szép, jó minőségű nude. Természetesen nem hagyhattam ki, hogy kipróbáljak egyet a Golden Rose 330Ft-os minilakkjai közül is, így találomra kiválasztottam a 96-os számút.
A színe egyszerűen tökéletes! Ez egy világosabb árnyalat, és szerintem sok bőrtónussal jól mutathat (nekem eléggé sárgás, picit szürkés a bőrszínem). A lakk színére nem mondanám, hogy határozottan sárga vagy pink tónusú, mert fényviszonytól függően hol ezt, hol azt látom benne, de így is, úgy is nagyon kellemesnek találom.


Eddig nagyon jó tapasztalataim vannak ezekkel a minilakkokkal, 1 vékonyabb és 1 vastagabb rétegben fedtek. Hát ez a nude szín már kicsit trükkösebb volt. A kisebb körömfelületeken (kisujj, gyűrűsujj) elég volt a két réteg, de a többinél már kellett a három, hogy ne maradjon foltos egy picit. Mondjuk a képek készültekor elég hosszú volt a körmöm, így a megszokottnál nagyobb felületen kellett dolgoznom. De így, három réteggel sem érzem túl macerásnak, mert meglepően gyorsan száradt. Szóval én még így is nagyon ajánlom, ha lenne belőle nagyobb kiszerelés, már rohannék is megvenni.





Melyik a kedvenc nude körömlakkotok?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép árnyalat! Köszi, hogy bemutattad, nehéz swatch nélkül vásárolni. Kedvenc nude? Mostanában nem kentem fel nude színt, csak az AE Her rose adagiot, annál semlegesebb színt nem tudok most elviselni, csak max. egy napig.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, nekem a 07 van meg, az picit szürkésebb és 2 rétegben tökéletesen fed. Én is észrevettem, hogy amikor hosszabbak a körmeim, sokkal nehezebb őket szépen kifesteni, főleg, ha pici az ecset és gyorsan szárad a lakk. Nagyon jól passzol a bőrszínedhez ez az árnyalat!

    VálaszTörlés
  3. nagyon jól áll neked ez a lakk. csini :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ez az árnyalat. Habár én a sötétebb nude lakkot preferáltam eddig, ezt lehet kipróbálnám magamon *-*

    VálaszTörlés
  5. Amilyen egyszerű, olyan szép. Én is keresem a perfekt nude-ot, ahogy Nailland közelébe kerülök be is szerzem szerintem -> meggyőztél ;-)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a kommenteket, örülök, hogy tetszik nektek is a lakk :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépek a fotók, és tetszik rajtad a lakk is!

    VálaszTörlés