hétfő, február 09, 2015

Lakkteszt | Glam Polish - Vortex


 Ma a Vortex nevű lakkot mutatom meg nektek. A lakkról rögtön a Doctor Who ugrik be, de igazából fogalmam sincs van-e köze hozzá. Lusta vagyok az ilyesminek utána nézni, őszintén bevallom, azt sem tudom melyik kollekció tagja ez a kék szépség, bár gyanítom, hogy inkább egy régebbi lakkról lehet szó. #perfectnailpolishblogger #sorrynotsorry
De szerintem nem is ez a lényeg, hanem hogy mit tud, hogyan néz ki felkenve. Egyébként a blogon ő az első Glam Polish lakk. Sokáig szemezgettem a Harlow & Co.-n a kínálatból, végül ő és a That Old Black Magic került megvételre. Úgy érzem egyikkel sem lőttem mellé, és az is biztos, hogy amint tehetem újabb GP lakkal bővítem a kollekciómat.


A Vortex alapja kék jelly, amiben millió holografikus hexagon glitter úszkál legalább 4 méretben, és amit csak a makró képeken vettem észre, hogy átlátszó (vagy kék) apró pelyhek is vannak a lakkban. Ezt leginkább a gyűrűs ujjamról készült makrón láthatjátok, ott is a legnagyobb glitteren megülve fedezhetitek fel őket. Szóval ez még pluszban megdobogtatta a szívem, hatalmas pehely imádó lévén.


A lakkot 2 rétegben használtam, nem sokat kellett halászni a nagy glitterekért, viszonylag könnyen az ecsetre tapadtak egy-egy "merítésnél". Átlagos idő alatt száradt meg, a felülete egy picit egyenetlen a nagy glitterek miatt, ezért fedőlakkot kell rá kenni. Mivel az összes glitter holografikus, ezért nagyon szép fényárban úsznak az ujjaim amikor mozgatom őket.

Igazán varázslatos ez a lakk, nagyon örülök, hogy megvettem.







Hogy tetszik? Melyik a kedvenc Glam Polish lakkotok?

10 megjegyzés:

  1. beleszerettem. <3 egy nyomázást azért megnéznék rajta. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Goldolatolvasó vagy! :D Ugyanis holnap jön egy nyomdalemez teszt és ez a lakk is nyomdázva lesz :D

      Törlés
  2. Már tegnap is kigyönyörködtem benne instagramon :D Annyira szééééép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, csodálatos. És ami a legjobb, hogy nem kell fél óráig halászni a nagy glitterekért.

      Törlés
  3. *Doctor Who és igen tökre olyan feelingje van. Nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  4. mostanában már kevés körmös bejegyzést nyitok meg az Insta miatt, de ez itt is woooooow, kell egy ilyen nekem is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj ez a fránya Insta...:D De ezért tényleg megéri az a pár kattintás, nagyon örülök, hogy megvettem :)

      Törlés
  5. De durva!! Erre még nyomda? Kíváncsi vagyok :) Szerintem egy napig csak nézegetném a körmeimet, mire felfogom a látványt, nagyon tömény.

    VálaszTörlés