csütörtök, február 26, 2015

FASHION on my NAILS | Delpozo Autumn/Winter 2015


Ma megint egy divat inspirálta nail artot hozok, ezúttal a Delpozo márka 2015-ős őszi-téli kollekciójának egyik szemrevaló darabját varázsoltam a körmeimre. Nem ismertem ezt a márkát, a Tumblr-ön futottam bele ebbe a képbe, illetve a kollekció többi darabjába. Spanyol márkáról van szó egyébként, és egy kis utánanézést követően megállapítottam, hogy egészen bejön ez a letisztult, elegáns de néha bohókás, kicsit barokkos de mégis nagyon modern stílus amit képviselnek. Ez a virágos minta igazából szuper hosszú körmökön lenne látványos, több fekete csíkkal, de azért nekem így is tetszik.



Fekete alappal kezdtem, majd felfestegettem a kék szirmokat, végül pedig a virágokat amolyan effortless stílusban. Aztán kicsit gondban voltam a középső fekete csíkkal, mert a ruhán ugye szépen elkülönülnek a szekciók, de a körmömön már nem így volt, ezért tettem rá elválasztóként arany díszítő csíkokat, amik egész jól bírták a strapát, persze 2 réteg SV tartotta őket helyben. Nagyon tetszik a végeredmény, annak ellenére, hogy a vízszintes csíkozástól csak még csutkábbnak néznek ki a körmeim :D 







Hogy tetszik?
Szeretitek a virágmintát?

15 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! Nekem szalag nélkül is tetszene, de hát a minta adott volt, ugye. egyáltalán nem csutkák a körmeid, nagyon szépek.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem így is nagyon látványos lett, gyönyörű, profi munka!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett! Én imádom a virágmintákat! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett! Így még akár én is felkenném a feketét alapnak. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem így még jobban is tetszik, mint az arany nélkül. :)

    VálaszTörlés
  6. Nem is csutka! És csodaszép a minta, na meg ahogy csillog! :)

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép lett, nagyon profi munka :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm lányok a kommenteket! :)

    VálaszTörlés
  9. Frenetikus lett. :) Csodás ez a kék ezzel a bordós színnel. :)

    VálaszTörlés