vasárnap, január 18, 2015

NAIL CLUB | Kitalált hős


Ma végre megint itt a Nail Club! Bizonyára észrevettétek, hogy mostanában kicsit döcögősebb volt a csoport, mindenkinek megvan a maga baja sajnos, így közösen arra a megállapodásra jutottunk, hogy egy kis szünetet iktatunk be. A Nail Club előreláthatóan márciusban tér vissza újult erővel :)
A kis eligazítás után beszélek egy kicsit a mai témánkról ami számomra nem volt túl egyértelmű, illetve annyira tág a kör, hogy nem nagyon tudtam mire gondolni. Végül nem sok kreativitással, de a szuperhősökre fókuszáltam. Nemrég láttam az X-Men - Az eljövendő múlt napjai-t és szinte adta magát az inspiráció.
Az X-men rajzfilmet/filmeket mindig is szerettem és az egyik kedvenc karakterem Mystique volt (főleg mióta Jennifer Lawrence játssza). Nem kifejezetten a hős kategória, mert hol a jófiúk hol a rosszfiúk oldalán áll, de nagyon le akartam festeni a kék bőrét :D


Szóval kezdtem egy élénk kék alappal (amit én kevertem ki mert nem volt ilyen lakkom...ez tudjátok mit jelent...sajnos további körömlakkokra van szükségem :D) majd erre festettem fel sötétkék lakkal a mintát, amit még egy harmadik, világos kékkel árnyékoltam is, végül lekentem az egészet matt fedőlakkal. Hogy még térhatásúbb legyen a a mintákra kentem fényes fedőlakkot is.
A középső és a gyűrűs ujjamon konkrét mintát festettem meg, azt ami Mystique homlokán van (EZT a képet néztem hozzá mert ez volt a legjobb minőségű).
Bár nem lett a legprecízebb, de azért nagyon tetszik.







Szeretitek az X-Men filmeket vagy a rajzfilmet?


27 megjegyzés:

  1. Nagyon élethű lett, mattítva pedig wow!!! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Jaj, én nagy X-Men rajongó vagyok, sok jó emlékem van róla :) Nagyon szép lett! Tetszik ez az élénk kékség :)

    VálaszTörlés
  3. Csodás színt kevertél ki alapnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El sem hittem, hogy nem volt ilyesmi, élénk de viszonylag sötét kék lakkom. Az tuti, hogy ezek után sokat fogom használni, mert nekem is nagyon bejön ez a szín.

      Törlés
  4. Eszméletlenül jól néz ki, imádom. :)

    VálaszTörlés
  5. ja és válaszolva a kérdésre én nagyon szeretem a filmeket, viszont a rajzfilm verziókból csak az X-men: Evolution-t szeretem/szerettem : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen így, hogy leírtad a rajzfilm teljes nevét így nekem is beugrott, hogy én is azt szerettem :D

      Törlés
  6. Hihetetlen vagy, komolyan mondom! Elképesztő, amit művelsz, újabb remekmű :) ez a matt de helyenként fényes fedőlakk dolog pedig nagyon jó ötlet volt, csodás a precíz végeredmény :)

    VálaszTörlés
  7. A filmet imádom, az egész sorozatot. A körmöd... k*rva jó, csak ennyit tudok hozzáfűzni! Meg is említettem zsenialitásod a legújabb bejegyzésemben. :)

    http://norasdiaries.cafeblog.hu/2015/01/18/bloggerek-hazi-feladata-poszt-az-5-kedvencrol-2/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziiiiii :) És külön köszönet, hogy megemlítettél a kedvenceid között <3

      Törlés
  8. Woah, eszméletlen jó lett. Nálam valahogy úgy néz ki, hogy Marvel>DC, és X-Men>>>bármimásMarvel, ha a képregényekről van szó, de a filmeket is szeretem, na szóval a lényeg, ez a nailart minden szempontból tökéletes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :) Képregény verzióban még semmit nem olvastam, úgyhogy ehhez nem tudok mit hozzáfűzni és igazából sokszor abban sem vagyok biztos, hogy melyik karakter Marvel és melyik DC, de abban egyetértünk, hogy az X-Men nagyon jóóóó :D

      Törlés
  9. Hű, nagyon szuper lett. :)

    VálaszTörlés
  10. Jaj, nem ismertem ezt a kék figurát, jó, hogy mellékeltél képet. Ijesztő szegény. De a mani tetszik, visszaadja a kék bőrt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nem mindig ilyen ám ez a leányzó, mivel alakváltó, ezért bárkinek a képmását fel tudja venni, de valóban, eredeti kékségében nem egy szép látvány :D

      Törlés