péntek, január 23, 2015

Matt Galaxy


A mai nappal csatlakozom én is a Weekly Nail Art Challenge januári kihívásához. Az első két témáról lemaradtam, a harmadikhoz pedig nem volt kedvem, így tulajdonképpen csak 2 forduló maradt, azok viszont nagyon izgalmasnak ígérkeznek. A január fő témája a matt, tehát az egyes fordulókat (amik a következők: pelyhes (flakie), színátmenetes, pöttyös, galaxy, fekete-fehér) matt verzióban kell elkészíteni. A kihívást egyébként az instagramon találtam, és @simplynailogical @missbellatracey és @kgrdnr nevéhez fűződik és a kihíváshoz készült manikat a #WNAC2015 hashtag alatt találhatjátok meg.
Nos tehát galaxy...lehet csak velem van a gond, de nekem kifejezetten nem tetszik matton a galaxy manikűr, ennek ellenére lemattítottam természetesen. Szerintem így elveszik a varázsa, a színek tompábbak lesznek, lecsökken a "dimenzió" és az esetleges maniba épített holo glitterek sem érvényesülnek. Éppen ezért a bejegyzés végén lesz 3 kép a fényes verzióról is a teljesség kedvéért ;)


Egy szimpla, tipikus galaxy manikűrt készítettem, a pasztell verzióért nem vagyok odáig. A különlegességét az adja, hogy miután szivaccsal felütögettem a színeket, azután egy kis holo csillámot is felnyomkodtam rá szivaccsal (Flormar #392), random helyekre. Ezek a fényes verziónál szépen csillognak is, de a matt verzióban is érvényesülnek, mert azok az iciri-piciri fehér "csillagok" azok a glitterek.
Eléggé tetszik a végeredmény, úgy érzem ez lett eddig a legjobb galaxy manikűröm. Hogy tetszik? Ti szeretitek a galaxy manit?

20 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, gyönyörű lett! Én eleve fényes manikűr-párti vagyok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Nekem általában tetszik a matt, van ami csak matton szép, de a galaxy az nem ilyen :)

   Törlés
 2. Gyönyörű! Nekem matton is tényleg nagyon tetszik, de való igaz, hogy a fedés ad neki valami mélységet, csillogást. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Igen, fedőlakk nélkül olyan lapos vagy nem is tudom milyen :D

   Törlés
 3. Baromi jól néz ki! :D Ilyen élénkebb színekkel még nem is próbáltam a galaxy mintát. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Hát most így sikerült, hiányolom is belőle a több sötét színt egyébként.

   Törlés
 4. Instagramon is csorgattam rá a nyálam, de így még szebb!

  VálaszTörlés
 5. Galaxy mintával bármikor le lehet venni a lábamról, ez különlegesen szép lett. (Viszont fényesen tényleg jobb.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Köszi szépen, nekem is nagyon tetszik a galaxy.

   Törlés
 6. Úristen! Ez a mani valami elképesztően gyönyörű lett!!! Alapjáraton is tetszenek a galaxy manik, na de a Te alkotásod szerintem messze a legjobbak közé tartozik (pinnelem is tüstént! :) ) Nekem viszont a matt verzió jobban tetszik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöööm :) Örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 7. Eszméletlen jó lett :) Nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 8. Ettől a szavam is elállt, komolyan.

  VálaszTörlés
 9. Szerintem mattként is szuper!!! Egyszer, majd egyszer megpróbálok összehozni egy galaxyt...

  VálaszTörlés