hétfő, január 12, 2015

Madár Móka | Flamingó


Timi madaras kihívásának második témája a flamingó volt. Élőben ezt a madarat nem szeretem, szerintem nagyon csúnyácska (bár úgy általánosságban a madarakat sem szeretem...jó, hogy jelentkeztem erre a kihívásra, nem? :D :D). Körmökön viszont már többször is (ITT és ITT utóbbi inkább rózsaszín galamb :D ) hordtam, és így viszont tetszik.
A mai manikűrnél az volt az elképzelésem, hogy a madár fejét szeretném megfesteni, mégpedig úgy, hogy körbeölelje a körmömet. Az alábbi képről inspirálódtam (áááh..azok a szemek..pfff..:D )


Két egymással farkasszemet néző flamingót festettem, a többi körmömre pedig dry brush technikával vittem fel a színeket, hogy tollas hatása legyen. Hiányoltam róla valami csillogást, végül a Models Own Disco Heaven-t kentem fel rá, nekem nagyon tetszik így.

Elég fura volt ez a mai kör, nem csak azért mert rózsaszín volt a körmöm, hanem mert januárban volt rózsaszín :D Nem is tűrtem meg magamon sokáig, annak ellenére, hogy nagyon tetszik a végeredmény...csak nem magamon :D

A következő körben a fácán lesz az inspirációnk..hátőőő szerintem gondban leszek. Egyenlőre semmi ötlet, majd meglátjuk mi sül ki belőle.






Hogy tetszik? Szerintetek szép madár a flamingó?



16 megjegyzés:

  1. Cuki! Valóban szebb lerajzolva, mint a képen! Ijesztő a tekintete! De körmökön meg mutatós jószág! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, körmökön nagyon mutatós, de az élő madár tekintete valami félelmetes :D

      Törlés
  2. Állati klassz lett! :D Ezért szeretek idejárni, mert mindig valami szemet gyönyörködtetően fantáziadúsat alkotsz. ..nem egy színes pacát, amire utólag ráfogod, hogy ez egy flamingó akar lenni... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziiiii :D Örülök, hogy szeretsz ide járni. Én úgy vagyok a kihívásokkal, hogy azért vannak, hogy lehessen ötletelni, kicsit kilépni a komfort zónából, esetleg olyat csinálni ami normál esetben nem jutna az eszembe. Szóval, hogy tanuljon az ember.

      Törlés
  3. Nagyon jo lett! :)) Szerontem a flamngo nagyon szep madar. Az egyik legszebb. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Hát távolról talán, de azért nem néznék vele farkasszemet :D

      Törlés
  4. Szia! :) Nemrég találtam rá a blogodra, még azután, hogy a Nail Clubban a téma a fehér köröm volt. Egyből felfigyeltem a te manikűrödre, ami egyszerűen csodás volt! Ezután kezdtem el nézelődni a blogodon, és elképesztően tehetséges vagy, imádom az összes körmös munkádat, pláne a Nail Clubosat, és ezt: http://glitterfingersss.blogspot.hu/2015/01/manikurvadasz-szulinap.html
    Egyszerűen gyönyörű, imádom! :) Rendszeres olvasód lettem, csak így tovább, minden jót neked,
    Réka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Réka ezt a kedves kommentet, örülök, hogy tetszenek a manikűrök! :)

      Törlés
  5. Hát ez frenetikus lett. (Mint mindig) :D De ez most valahogy talán még a szokásosnál is frenetikusabb. Imádom azt az átmenetet az arany csillámmal.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem szép madár, különösen a színe! Igen, fura nálad a sok rózsaszín, de csodaszép a mani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen...rózsaszín...:D de ha egyszer ilyen a madár akkor ilyen, nem bújhattam ki a feladat alól :D

      Törlés