csütörtök, január 29, 2015

Lakkteszt | Dance Legend - Boo


Utoljára hagytam a DL Chameleon kollekcióból azt a lakkot amitől a leginkább féltem. Magamon nem nagyon szeretem a narancs színeket, pláne ha egy kis zölddel is keveredik, ezek az árnyalatok nem nagyon jönnek ki a bőrszínemmel. Viszont nagyon furdalt a kíváncsiság, hogy milyen lehet ez a lakk, és reménykedtem, hogy hátha jól fog mutatni a kezemen.
Mint kiderült minden félelmem alaptalan volt, mégpedig annyira, hogy az általam birtokolt 4 DL Chameleon lakk közül ez lett a kedvencem (öhmm...mintha mindegyik lakknál ezt mondtam volna.. de most komolyan is gondolom, így hogy mind a négyet kipróbáltam :D). A lakkozott körmeimet figyelgetve egy igen találó név jutott eszembe, ami csak angolul elég hangzatos: "All shades of fire". Mert tényleg olyan mint a tűz, az egészen sárgától a rezes narancson keresztül a pinkes bordóig terjed a színskála, és néha egy hangyányi zöld is megcsillan benne (aminek nagyon örülök, hogy tényleg csak egy pici zöld van benne).
Mindenféle fényviszonyban fotóztam, hogy megpróbáljam visszaadni a színeket, illetve a szokásos videó swatch is elkészült.


A videóban is több fényviszonyban láthatjátok a lakkot, de azért élőben még így is sokkal-sokkal szebb :)



A minősége/felvitele ugyanolyan mint az eddig tesztelt DL multikróm lakkoknak, fekete alapra kentem 2 vékonyabb réteget. Viszonylag csíkmentes, bár ez is függ a felviteltől. A képeken fedőlakk nélkül láthatjátok.
Nem sok mindent akarok hozzáfűzni, egyszerűen imádom <3

Most, hogy így a végére értünk a 4 lakknak hamarosan jön az összehasonlító bejegyzés, már be van fotózva, videózva, csak össze kell rakni. A jövőhéten érkezik is!








Hogy tetszik?

6 megjegyzés:

  1. Nagyon! Szerintem ez a legszebb a kollekcióból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is, bár úgy vettem észre, hogy éppen amelyiket felkenem azt találom a legszebbnek :D Menthetetlen vagyok ha duo/multikróm lakkokról van szó :D

      Törlés
  2. Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen színű és finishű lakkra azt fogom valaha is mondani, hogy gyönyörű, de ez egyszerűen csodaszép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor örülök, hogy sikerült felfedezned egy ilyen színű/finishű szépséget :)

      Törlés