szerda, január 21, 2015

Lakkteszt | CrowsToes - Jotunheim


Ma az egyik legszebb és legkülönlegesebb lakkomat fogom megmutatni, bár még csak nemrég ismerkedtünk meg, de ezt a tényt  már az első kézbevételkor meg tudtam állapítani. A CrowsToes márkát még sohasem próbáltam, de már jó ideje nézegettem őket, míg végül Karácsony után megrendeltem a Jotunheim és a Muspelheim lakkokat.
Igazából nem nagyon akarok ömlengeni, mert ezt a lakkot élőben kellene látni, sem a képek, sem pedig a videó nem hozza vissza 100%-ban a látványt. A lakk alapja egy viszonylag sötét, lilás kék jelly, ebben vannak az apró arany glitterek és a picit nagyobb arany holos glitterek. Illetve még van benne holo csillám is ha jól látom.


Az ecset rengeteg glittert vesz fel, így 2 közepesen vastag réteg már elég lehet, ahol pedig esetleg kicsit foltos, ott még ki lehet toldani. Meglepett, hogy viszonylag sima és fényes felületet kapunk száradás után, arra számítottam, hogy a sok glitter miatt "homokosabb" hatása lesz. Persze azért nem árt rá a fedőlakk így sem. Viszonylag gyorsan szárad és 4 napig szépen bírta, nem pattant meg, csak a vége kopott, szóval nincs panaszom a minőségre.
A szín ill. finish ízlés kérdése, lesz akinek már túl giccses lesz a lakk, de engem lenyűgöz. Ha nem éri közvetlen fény akkor a holo hatás elmarad (bár azért 1-1 holo glitter mindig meg tud csillanni benne) és az arany/kék kombó érvényesül, viszont ha fény éri akkor beindul a varázslat és ezer színben pompázik. A képek vegyesen készültek természetes ill. mesterséges fényben, és a videót is több fényviszonyban készítettem. 1-2 fotón egy szegeccsel fog szerepelni a lakk, mert azokat a képeket másnap készítettem és addigra felragasztottam rá egy szegecset is. 


Egyenlőre még nem készítettem vele nail artot, kicsit tanácstalan voltam, ez talán egy olyan lakk amit nem érdemes díszíteni, mert vagy túl csicsás lesz, vagy pedig elnyomja a lakkot a minta, de azért majd még ötletelek rajta. Itt lesz a videó, HD-ban kéretik nézni! :)












Hogy tetszik?

18 megjegyzés:

  1. Jaj. Ezeket a lakkokat már én is egy ideje nézegetem...Kell :D Nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  2. Számomra is ez a legkülönlegesebb lakk amit láttam! Gyönyörű *-*

    VálaszTörlés
  3. Ez a lakk veszettül szép, azonnal megnyert magának! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű,eddig két lakkom van a márkából, de még sok van ami tetszik....:)

    VálaszTörlés
  5. Ez valami gyönyör, tényleg "beindul a varázslat". :)

    VálaszTörlés
  6. Csodálatos! Várom, hogy én is beszerezhessek egy ilyet. :)

    VálaszTörlés
  7. Az ilyesmire szokták mondani, hogy Eyecandy! Imádom, gyönyörű!

    VálaszTörlés
  8. elrabolta a szívem. szeretném ezt a lakkot *.*

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy ilyen sok mindenkinek tetszik <3 Köszönöm a kommenteket lányok! :)

    VálaszTörlés
  10. Ez gyönyörű, tökéletes farsangi lakk. :)

    VálaszTörlés
  11. az üvegben nagyon tetszik, felkenve viszont annyira nem. lehet, hogyha meglátnám élőben, beleszeretnék. :D

    VálaszTörlés