vasárnap, január 11, 2015

HAUL | Harlow & Co.


Rég volt már szerzeményes bejegyzés, de úgy gondoltam erről mindenképpen írnom kell, mert a körömlakk kollekcióm legkülönlegesebb darabjait sikerült megvásárolnom.
Most rendeltem másodjára a Harlow & Co. webshopból és ezúttal sem kellett csalódnom. December 29-én rendeltem meg a csomagot és tegnap már hozta is a postás szépen, biztonságosan becsomagolva. Egyébként nem terveztem ennyi mindent rendelni, de végül sikerült a Karácsonyra kapott pénzem jó részét elkölteni. Na nem mintha bánnám, mert mint már említettem, valóságos kincseket sikerült összeválogatnom.
Összesen 8 db lakkot rendeltem, amivel sikerült átlépni az ingyenes szállítás kategóriájába. A rendelés feladása után 1 nappal jutott eszembe, hogy öhmmm...a csomag Kanadából jön, túllépi a 22 eurós összeget, és ha megfogja a vám akkor 27% ÁFÁ-t kell fizetnem, de szerencsére a csomagra 10$ volt értékként feltüntetve, ráadásul rendes számlát sem mellékelt Katie (a Harlow & Co. tulaja), csak a lakkok nevei voltak a papíron feltüntetve, de ár, végösszeg nem, így ha esetleg ki is bontják a csomagot, akkor sem tudják, hogy mennyi az eredeti értéke. Ezért a gesztusért nem győzöm imába foglalni Katie nevét, mert nagyon nem esett volna jól további 6000 Ft-ot fizetnem ÁFÁ-ra. Szóval csillagos ötös a Harlow & Co.-nak! :)

Na a hosszas bevezető után lássuk közelebbről is, hogy miket rendeltem.



Mindenképpen ki szerettem volna próbálni a CrowsToes márkát és hosszas tanakodás, swatch nézegetés után ezt a kettőt tettem be a kosaramba. Nem is választhattam volna jobban, ugyanis az összes 8 lakk közül ők lettek a kedvenceim, bár szerintem most az egész lakkgyűjteményem kedvencei is, nagyon különlegesek, velük kezdem majd a lakktesztet.



Az első Harlow & Co. rendelésemkor 3db KBShimmer lakkot vettem, tetszik a márka és most is szerettem volna párat. Pechemre a kinézett csodaszép, kék, hópelyhes Snow Much Fun már nem volt készleten (bezzeg Karácsony előtt még volt belőle :( ), így a lila tesóját választottam helyette. Egyébként ezt a lakkot már az első H&C-s rendelésemkor is szerettem volna, de akkor is el volt fogyva :D De egyszer akkor is az enyém lesz! A Dressed To Gild-en sokat gondolkodtam, majdnem meg se rendeltem, ami nagy hiba lett volna, ugyanis a 8 közül ő a 3. kedvencem (vagyis inkább a CrowsToes lakkokkal hárman állnak a dobogó felső fokán).



A Glam Polish-t is nagyon ki akartam már próbálni, csodaszép lakkjai vannak. A Vortex nem volt kérdéses, hogy kell, de mellé leszűkíteni 1-re a lakkok számát már nagyon nehezen ment. Örülök, hogy a That Old Black Magic-et választottam (milyen menő már ez a név?! :D), nagyon szépséges, mikropelyhes is, holografikus is, sötét is, de közben színes is.



Szétnéztem a Girly Bits háza táján is, végül #surprise,surprise egy pelyhes fedőlakkot választottam. Mivel zöld/kék pelyhesem még nem volt... teljesen jogos ugye? :D
NCLA lakkot is régóta szerettem volna kipróbálni, de visszariasztott a borsos ára, most viszont "ha lúd, akkor legyen kövér" alapon vettem egyet. Ez a kék mikro pelyhes lakk tetszett a legjobban, felkenve olyasmi mint amilyen a Zoya Remy lehet, még szerencse, hogy azt nem vettem meg a legutóbbi Nailland zsákmányolásomkor.


1-1 körmön már mindegyik lakkot kipróbáltam és meg vagyok elégedve mindegyikkel. A KBShimmer lila hópelyhesét kellett 1-2 órát "szellőztetni", hogy sűrűsödjön, bár még így is bányászni kell a hópelyhekért, de ezzel tisztában voltam, hogy ilyen lesz, amúgy meg #challengeaccepted :D

A végére pár makro fotó, nem túl jók a képek a fényviszonyok miatt, de ki sem hagyhattam, mert azért a lényeg így is látszik.


Vettetek/kaptatok valamit mostanában?

17 megjegyzés:

  1. Ezek gyönyörűek, alig várom a teszteket. Á, mostanában csak kaptam pár metál Moyrát, tavaly kiköltekeztem. Igazán rendes ez a cég :) hogy így küldte a lakkokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jók a metál Moyra lakkok, csak azt bánom, hogy nem elég széles a színskála :( Igen, nagyon rendes volt, hogy így küldte a lakkokat.

      Törlés
  2. Tyűha, de szépeket választottál! :)
    Mindegyikre nagyon kíváncsi vagyok, mindegyik márkából vannak lakkjaim, de nem ezek a színek, szóval méginkább kíváncsi vagyok, főleg, hogy mostanában szinte kizárólag csak az indie körömlakkok érdekelnek. :)

    Idén, két újabb Glam Polish lakkot vettem, remélem kedd-szerda környékén megérkezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan hozom az első tesztet, de el fog tartani egy darabig amíg az összesre sor kerül. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen Glam Polish lakkokat választottál! :)

      Törlés
  3. mindegyik szépséges *-* és tényleg nagyon jófejek voltak! : ))

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűséges mindegyik. Az infó pedig éppen jókor jött, mert hamarosan szeretnék majd rendelni tőlük. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy pont jókor jött az infó, én mindenképpen ajánlom őket!

      Törlés
  5. Gyönyörűek! Ritka szép haul. Várom róluk a posztokat. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűek, alig várom hogy körmökön is lássam!

    VálaszTörlés
  7. Istenkém, a lilák, a lilááák *.*

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépséges és különleges lakkokat választottál, hát nem is tudom, melyikkel várom jobban a tesztet :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Most mindegyik telitalálat nálam, csodásak így üvegben *-*

    VálaszTörlés
  10. Wow,mindegyik nagyon szép *-* Én eddig csak az Aden oldaláról rendeltem,külföldi oldalról sose- és pont emiatt hogy sokba fáj.
    De mindenesetre ez megérte,mert csodásak (:

    VálaszTörlés
  11. Ezek igazi gyöngyszemek! :) Én nagyrészt nyomdázásra alkalmas lakkokat vásároltam mostanában. :)

    VálaszTörlés
  12. Tesztet, tesztet, tesztet! :D Egy Powder Perfect rózsaszín glitteres lakkot merészeltem rendelni, már nagyon várom. :))

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm a kommenteket lányok! Hamarosan hozom a CrowsToes Jotunheim lakk tesztjét, ami a kedvencem ezek közül :)

    VálaszTörlés