szerda, május 14, 2014

Lakkteszt | NYC - Permanent Pink (+Golden Rose 3D Glaze 04)


Ezt a lakkot nem terveztem teszt formájában bemutatni, hiszen csak díszítő lakknak vettem, nem gondoltam volna, hogy teljes kézen fogom hordani (mivel rózsaszín :D), de aztán kíváncsiságból felkentem...és...egészen megtetszett, főleg miután rákentem a Golden Rose 3D Glaze 04-et :)



A Permanent Pink egy nagyon vibráló, szinte már neonos pink (ezért elég nehéz fotózni), és meglepő módon még magában is tetszik (ezek szerint a rózsaszín színek utálatát le kell szűkítenem a világosabb árnyalatokra :D). Mint láthatjátok nagyon fényesre szárad, a pigmentáltsága is nagyon jó, egy rétegben is hihetetlenül fedett, de azért kell a két réteg. Viszonylag gyorsan száradt, úgyhogy teljesen meg vagyok elégedve a lakkal.



Azért magában még kicsit szokatlan lett volna ezért elkezdtem agyalni, hogy mit kenjek rá, hogy hordani is tudjam, végül egy olyan lakk mellett döntöttem amiről nem is gondoltam volna, hogy jól mutat világosabb lakkokon is. De a csodás liláskék jégfólia darabkák annyira jól néznek ki ezen a neonos pink alapon, hogy eldobom az agyam :D 





Hogy tetszik a Permanent Pink lakk?
És a topperrel együtt? :)

9 megjegyzés:

  1. Szerintem ez piros :) némi rózsaszínes beütéssel. Fedőlakkal az igazi :)

    VálaszTörlés
  2. Mdollas Nails: Szerintem is :D
    Audrey80: Valószínűleg azért látod pirosnak, mert más a szgép képernyő beállítása. Plusz fotózni s nagyon nehéz volt...De hidd el, hogy ez pink, neonos pink :D Szerintem Rossmannban kapható is.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű, azt hiszem mindkét lakkot be fogom szerezni! :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a Nyc lakk!!!Viszont fedőlakkal nekem most annyira nem. :( Örülök, h barátkozol a rózsaszínekkel. Jól áll!

    VálaszTörlés
  5. ohh de gyönyörűűű. *-* szerelmes vagyoook. *-*

    VálaszTörlés
  6. Szép színe van és jól mutat ezzel a fedőlakkal :)

    VálaszTörlés
  7. Ugye lányok milyen szép? :) Még egy kis időbe fog telni mire teljes szívvel elfogadom a pinket, de kezdésnek nem rossz :D

    VálaszTörlés