hétfő, május 26, 2014

HAUL | Dance Legend


A bejegyzésre a HAUL szó eléggé gyengus, akár nevezhettem volna Best Day Of My Life-nak is, az találóbb lenne :D Na szóval, az úgy történt, hogy a hónapban szülinapom volt, és a szülinapok számomra mindig okot adnak arra, hogy olyan dolgokat vegyek magamnak, amire egyébként sajnálnám a pénzt. Így volt ez a Dance Legend lakkokkal is. Jó ideje nézegetem őket, de sajnos maguk a lakkok sem olcsó mulatságok, a szállításról pedig ne is beszéljünk. De aztán elérkezett a szülinapom, és úgy voltam vele, hogy ha most nem, akkor soha. 


Ha valaki nem ismerné a márkát, annak elmondom, hogy egy orosz körömlakk márkáról van szó, és szerintem szebb lakkokat gyártanak, mint a piCture pOlish. Igen, mertem ilyet állítani :D Kinek mi tetszik, én személy szerint a Dance Legend lakkokból kapásból tudnék választani legalább 20-at, míg sok PP lakk csak az üvegben mutat jól. Persze nem vagyok PP ellenes, Isten ments! Mert tudnék onnan is válogatni, de a csatát nálam a DL nyeri.

Annyi baj van a Dance Legend lakkokkal az árukon kívül, hogy kevés helyen szerezhetőek be, és ott is általában készlethiány van. Először a Llarowe-nál próbálkoztam, majd a Ninja Polish-nál, de végül az eredeti Dance Legend honlapon kötöttem ki és ott adtam le a rendelésem. A szállítás 10$, de 10 lakk fölött ingyenes (na köszi...). A leírásnál olvashatunk tracking numberről is, de nem gondoltam, hogy működni is fog, mert számtalanszor jártam már úgy, hogy a nemzetközi csomagokat nem követik, hiába adnak számot hozzá. Ezért nagyon meglepődtem, amikor a rendelés feladása után pár napra kaptam egy emailt, amiben megkaptam a nyomkövetési számot, illetve megkértek, hogy jelezzek vissza ha megérkezik a csomag. Rögtön rá is kattintottam a linkre és beírtam a számot, azonban nem történt semmi, nem találta a csomagot. Pár nap múlva megint megpróbáltam és akkor már gyönyörűen láttam mindent, sőt Oroszországból kilépve is láttam, hogy hol jár a csomag. Pénteken már nagyon izgatott voltam, mert Budapestre érkezett a kis csomagocskám, és tudtam, hogy ma vagy holnap meg is kapom, és így is lett.
Elég nagy dobozban küldték ezt a 3 lakkocskát, de egyenként be voltak csomagolva bubi fóliába, és ezek a levegős párnácskák is voltak benne, úgyhogy a csomagolás is ötös. A szállítási időről még nem beszéltem. Május 7-én küldték az emailt a nyomkövetéssel, és ma már meg is kaptam, ami szerintem nem is rossz.
Szóval teljesen meg vagyok velük elégedve :)

Na de nézzük csak közelebbről, hogy mit is vettem:


Wow Prism kollekció - Just Another Star
Lila jelly alapban millió holografikus szilánkok. Olyan mint a PP Shy Violet (amit meg akartam venni), csak sokkal de sokkal szebb (ezért ezt vettem meg a PP helyett) :) A képek egyébként a házban és kint, napsütésben készültek. Az első mindig a benti, a második a kinti.
Chameleon kollekció - Sulley
A Chameleon kollekcióból is nagyon akartam egy lakkot, végül e mellett a szépség mellett döntöttem. Sajnos csak 6,5 ml (a többi 15 ml), amire csak akkor jöttem rá amikor megérkezett, ugyanis a honlapon ez nincs feltüntetve :( Nyehhh...Candy Flakes kollekció - Lollypop
Mind közül a kedvencem, már valószínűleg tudjátok, hogy oda vagyok a pelyhes lakkokért, hát a Candy Flakes kollekció számomra maga a Mennyország. Nagyon nehéz volt a választás, szívem szerint mindet megvettem volna, azonban a szívem helyett a pénztárcámra kellett hallgatnom :D
Már alig várom, hogy egy csomó narancsos-pirosas-rózsaszínes lakkra rákenjem fedőlakként, illetve önmagában is tobzódjak a látványban :D Melyiket szeretnétek látni leghamarabb (holnap) a blogon? :)
Esetleg próbáltátok már a márkát?

15 megjegyzés:

 1. A holo valami gyönyörű. Persze a másik kettő is, de ha választani kellene... :) Őt nagyon szeretném látni :)

  VálaszTörlés
 2. Hjajj a DL lakkok álomszépek *_* Legszívesebben felvásárolnám az összeset :D :D :D Sajnos még egy darabom sincs, de ami késik, nem múlik... :D A Just Another Star lehetne először? De a Lollypop is olyan szép... jaj. :D

  VálaszTörlés
 3. Boldog szülinapot!!
  Sosem hallottam erről a márkáról, irtózatosan drága, vagy csak kicsit? :)
  Nehéz dönteni, én felkenném minden egyszerre, de talán először a Chameleont, kíváncsi lennék, hogy a körmön is olyan szép-e mint az üvegben, utána jönne másik körömre a pirosnarancs, aztán a lila :)

  VálaszTörlés
 4. Évek óta nézegetem ezeket és Nekem is jobban tetszenek mint a PP-k :D Gyönyörűeket választottál, biztos nem tudnék 3-nál megállni. De őszintén szólva félek egy orosz rendeléstől... Wow Prism vagy Candy Flakes kezdjen! :D

  VálaszTörlés
 5. Ilyen sorrendben jöhetnek a tesztek róluk :)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörűek! Én is inkább vennék Dance Legend lakkot, mint PP-t.

  VálaszTörlés
 7. Úúúú várom már a teszteket, gyönyörűek *-*

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szépek, már alig várom a teszteket! :)

  VálaszTörlés
 9. jajjjj, meseszépek, mutiiii! ^^ egy-két blogon és instán én is mindig megcsodálom őket, annyira különlegesek.
  tökéletes választás volt mindhárom, talán a legutolsóért vagyok így ismeretlenül leginkább (én is) oda. :D ;)

  VálaszTörlés
 10. Lollypop, egyértelmű! ;)

  VálaszTörlés
 11. Csodaszépek! :) Manit velük jó gyorsan! ;)

  VálaszTörlés
 12. nekem 3 dl lakkom van,tavaly óta leragadtam ennyinél....pedig milyen szép a holo....

  VálaszTörlés
 13. FranCiiska: Akkor 1 a holo javára :)
  Dóra:Én is így vagyok vele, jöhetne mindegyik :D
  Audrey80: :D hát így, hogy hármat rendeltem, egy lakk ára olcsóbb mint egy PP lakk. Egyébként annyira nem vészes az áruk 8-13$, plusz 10$ szállítás, de azért nehéz szívvel ad ki az ember ennyi pénzt pár lakkért...A Sulley nagyon szép, ezt is fekete alapra kell kenni mint a PP LE lakkokat, és a swatch-okon ugyanolyan, mint az üvegben. Na majd meglátjuk :)
  Hatás Lakk: Én is féltem Oroszországból rendelni, de így, hogy visszakövethető a csomag helye így már megnyugodtam, egyébként írják, hogy ha 60 nap után sem érkezik meg a csomag, akkor visszatérítik az árát, vagy kívánság szerint újra postázzák.
  Elíz: :) okés!
  T. Andi: :D na most kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen "isten káromló", hogy merem kicsit leszólni a PP lakkokat, de ha a DL lakkok szebbek akkor miért hazudjak? :D
  Mazsola: Hajaj, de még mennyire :)
  Sunny: :) jönnek, jönnek!
  Yndre: .) hidd el én is már tűkön ülök, hogy kipróbálhassam az összeset :D
  dyna: Én is eddig csak a számat tátottam ha megláttam 1-1 swatchot, na de már tudom, milyen érzés DL lakk birtokosnak lenni :D
  M.: Jön majd, de még mennyire, hogy jön :)
  Moon Angel: Rajta vagyok az ügyön :D
  Mdollas Nails: Tavaly óta rengeteg sok szép lakk jött ki, érdemes csemegézni közülük :)

  VálaszTörlés
 14. álom-álomszép az összes *-*

  VálaszTörlés