szombat, május 31, 2014

Fun With Grey


A Rimmel Man Overboard szürke lakkot díszítettem egy kicsit fel, hogy nyáriasabb legyen. A körömdíszítés egyik legegyszerűbb fajtáját használtam, a szegecseket. Még mindig nagy kedvencem ez a Born Pretty Store-os szegecs válogatás, egyszerűen annyira szép színek vannak benne. Szerintem fogok még rendelni más színvariációt is, mert nagyon babák :)


A gyűrűs és középső ujjamra nem sajnáltam a szegecseket, általában ezt a két körmömet szeretem díszíteni. A középső ujjam így szegecselve nekem egy teknőspáncélra emlékeztet, bár a felragasztás nem lett túl precíz :S Szerintem nagyon jól működik együtt a sötét szürke és ez a lime zöld szegecs, nagyon tetszik a kombó, és egyáltalán nem éreztem sötétnek vagy téliesnek a körmeimet.
Hogy tetszik?
Szeretitek szegeccsel díszíteni a körmeiteket?

8 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett, imádom az ilyen kombinációkat!Mennyire tartósak a szegecsek?

  VálaszTörlés
 2. Nekem is a tartósság az első, ami eszembe jutott. Sokkal jobb díszítéssel :)

  VálaszTörlés
 3. wow nagyon szép az alaplakk ezekkel a szegecsekkel :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jók ezek a neon szegecsek ezzel a lakkal *-*

  VálaszTörlés
 5. pampuska: Nekem általában kibírják azt a 2-3 napot amíg magamon tartok egy manikűrt :D Általában az alaplakkba nyomom bele kicsit a szegecset, aztán 1-2 réteg fedőlakk. Akkor lesz tartós, ha a szegecsek nem állnak el a körmödtől. Nagyobb (szögletes, szív) formáknál sajnos ez nem megoldható, és azok könnyebben feljönnek, jobban bele akad bármi...
  Audrey80: lásd előző komment :)
  Mdollas Nails: köszi, nekem is nagyon bejön így :)
  Dii: :) köszi
  Elíz: :) köszike!
  dyna: Köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 6. Ó, de jó ez a neon sárga a szürkével! :) Szuperek ezek a szegecsek. :)

  VálaszTörlés