szerda, május 28, 2014

DIY | Put A Gem On It!


Ééééés végre egy DIY bejegyzés. Nagyon régen volt már ilyen, de mostanában nem nagyon fogott meg az ihlet, vagy ha meg is fogott akkor éjfél körül és akkor már sem kedvem nincs fotózni, sem pedig normális fény nincs. De most végre sikerült befotózni jó pár ékszert, így a közeljövőben gyakrabban lesz DIY, remélem örültök neki :)
Még tavaly novemberben volt egy HAUL, amiben mutattam egy ebay-en vásárolt gyűrű szettet, amiben volt pár hatalmas méretű is, így azok sokáig csak kallódtak mindenfelé. Ma viszont elhatároztam, hogy kezdek velük valamit.


Ezt a gyűrűszettet szerintem még mindig meg lehet venni ebay-en 1-2$-ért, és az a "jó" bennük, hogy nem rézből vannak, hanem alumíniumból (?), így amikor elkezd róla kopni az arany festék nem olyan csúnya réz színe van, hanem ezüst, és nem is olyan feltűnő így a kopás.
Mivel a szóban forgó gyűrűk "állíthatóak", vagyis nincsenek teljesen összeforrasztva, így a méretén lehet variálni ha összébb csúsztatjuk a két végét. Így azonban nem valami csini a végeredmény, ezért elővettem a kis kövecskéimet, kristályaimat és ráragasztottam párat. A ragasztáshoz az E6000 ragasztót használtam, ami az egyik legerősebb és legjobb ragasztó a barkácsoláshoz, ékszer készítéshez. Szintén ebayről rendeltem, nem olcsó, de sokáig elég és tényleg jól ragaszt, meg vagyok vele elégedve.


Ugye milyen egyszerű módja ez a díszítésnek?
A két köves nagyon tetszik, a virágosat még lehet átvariálom.



Hogy tetszik? :)

10 megjegyzés: