csütörtök, február 06, 2014

Tutorial | Vintage Roses *videó


Válasszátok a 480p minőséget, úgy egy kicsit tisztább a kép. (Egyébként nem tudom mi rontotta le ennyire a képminőséget, gépen nézve a sima .avi fájlt sokkal élesebb...)

Kicsit megkésve, de végre elkészült az első tutorial videóm. Nem mondom, hogy hű de jól sikerült, de első próbálkozásnak elmegy. Elég nehéz volt így festeni, hogy nem forgathattam úgy a kezem ahogyan szerettem volna, figyelnem kellett nehogy kimásszak a képből stb. ezért a rózsák sem sikerültek olyan jól mint amikor mindenféle furi pózba tekerem a kezem, hogy a legkényelmesebben tudjak dolgozni :D
Felgyorsítottam egy kicsit a képkockákat, mert egyébként valami 6,5 perc lett volna, aztán azt egy kicsit soknak éreztem :D Két körmön is bemutatom a technikát, az egyikre 2 rózsa került, amik kicsit takarják egymást, a másikra pedig egy magányos rózsa.
Egészen megtetszett ez a videózgatás, lehet, hogy jövök még ilyen tutorialokkal :)

Hogy tetszik? Ki fogjátok próbálni?
Valami tipp, ötlet az elkövetkezendő videóimhoz? :)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, köszönjük! :) Várom a következőket is! :D

    VálaszTörlés
  2. Én arra lennék nagyon kíváncsi, hogy az aranyfóliát hogyan tudod olyan szépen "beledolgozni" a körömlakkba. Emlékszem kb.1 hónapja volt egy manikűröd aminek fehér volt a széle és aranyfólia volt a belső részében. Nekem az volt a kedvencem tőled és nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan készül az ilyen típusú lakkozás... :)

    VálaszTörlés
  3. Tuti kifogom próbálni! Nagyon jó lett a videó:))

    VálaszTörlés
  4. Szép még mindig, köszi a tutorialt. :)

    VálaszTörlés
  5. Baromi kényelmetlen úgy lakkozni, ha az ember közben videózik. :D De szerintem jó lett. :)

    VálaszTörlés