vasárnap, február 09, 2014

Manikűrvadász | Szülinapi forduló


A Manikűrvadász január 5-én ünnepelte első és (remélem) koránt sem utolsó születésnapját. IsaBella szuper szülinapi ötlettel állt elő, ezúttal külföldi bloggerektől kellett vadászni. Nekem nagyon tetszik ez az ötlet, egy kicsit felrázott minket ez a dolog, mert azért valljuk be, van mit tanulnunk külföldi társainktól :)
Nekem Joléne blogjáról, a follow gashin-ról kellett választanom manikűrt, akit eddig még nem ismertem, de ezután követni fogom, mert csodás manikat készít, voltam is bajban :D Ráadásul csak tegnap tudtam elkezdeni nézelődni nála, úgyhogy volt nagy kapdosódás, hű meg há, ugyanis meseszép manikat találtam. Végül nagy nehézségek árán sikerült kiválasztani EZT a manikűrt. Bár az lenne a feladat, hogy kicsit átalakítsuk, személyre szabjuk a levadászott manikűrt, most mégsem tettem meg, ugyanis annyira tetszett, hogy nem volt szívem belekontárkodni a koncepcióba :D
Ha van egy kis időtök nézegessétek végig Joléne blogját, szerintem megéri, hisz remek inspirációs forrás lehet. Egyébként a szemem is elkerekedett, amikor megpillantottam EZT a maniját, ami nagyban hasonlít az én "akvarell" virágomhoz, csak épp az övé sokkal szebb :D Mint említettem nem ismertem eddig Joléne-t és tök furi, hogy pont őt sorsolta nekem Fortuna :D

Kiválogattam a 10 kedvencem tőle, ha ráértek legalább ezeket kattintgassátok végig. (A teknősös valami hihetetlen gyönyörű!)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Aztán a sok duma után jöjjön az én verzióm is, bár tényleg nem változtattam rajta, csak a nude egy kicsit sötétebb, illetve a tűzcsóvák máshogy tekeregnek :)Felhasznált lakkok:
Lovely Nude Nr7, Sally Hansen Ivory Skull, NYC 294 Lexington Yellow, Sally Hansen Evening Glow, NYX Girls Love at First Sight, Rimmel Lycra Pro 330 Red Obsession, OPI Just A Little Rösti At This, Jollie France 59, Sally Hansen Double Duty24 megjegyzés:

 1. Hűű, nagyon szép mint mindig :)

  VálaszTörlés
 2. szerintem szebben kidolgozott munka, mint az eredeti! :)

  VálaszTörlés
 3. Jó választás volt, és nagyon szép a megvalósítás. A top 10-ből nekem a 3. a kedvencem, bár a 6. is nagyon különleges, a 10. pedig extra cuki. :)

  VálaszTörlés
 4. Veszettül élethű lett ez a mani, nagyon tetszik! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szuper lett! Minden elismerésem neked

  VálaszTörlés
 6. Ezek a lángcsóvák valami eszméletlen jók lettek!

  VálaszTörlés
 7. Sokkal jobb, mint az eredeti!:))

  VálaszTörlés
 8. Ugyanolyan szép és igényes! :)

  VálaszTörlés
 9. A tied még sokkal szebb is, mint az eredeti, imádom!

  VálaszTörlés
 10. Hát ez nagyon vagány lett! :D

  VálaszTörlés
 11. Nekem is nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 12. Köszi lányok a sok kommentet! :) Örülök, hogy tetszik nektek, bár talán ez volt az egyik legkönnyebben megvalósítható Joléne blogjáról :D Ha mást választok lehet elhasaltam volna :D :D

  VálaszTörlés
 13. hát újra és újra behalok tőle, hogy milyen körmöket tudsz csinálni!! : DD nagyon nagyon szép lett, ez is! : )

  VálaszTörlés