szerda, február 19, 2014

Lakkteszt | OPI - Just A Little Rösti At This


Ééééés dobpergés, sikítás, ujjongás...első OPI lakk a blogon! :D Arról, hogy honnan van ez a lakkocska majd a hét vége felé írok HAUL bejegyzést, de annyit megsúgok, hogy kb. fél áron (~1500 Ft) jutottam hozzá, úgyhogy mindenképpen megérte :) Különösebb története nincs, az eddigi sötét vörös lakkom a végét járja, kellett egy új, és ennyi pénzért miért ne? :D


Az üvegben mintha egy kis rózsaszínes tónus is lenne, de a körmökön már teljesen vörös színe van. 2 rétegben fed tökéletesen, gyorsan szárad, szép fényesre. Mivel ez az első OPI lakkom ezért messzemenő következtetéseket nem fogok levonni, eddig tetszik, bár a márkát övező nagy felhajtás miatt a felkenés után felszálló tűzijátékot vártam ami sajnos nem következett be. Jó a lakk, de nem sokban hoz többet mint pl. egy Essie vagy Orly, egyszóval nem biztos, hogy egy ilyen egyszerű szín mint ez megéri a majd 3000 Ft-ot. Na végül csak bekövetkezett az amit el akartam kerülni, csak levontam a messzemenő következtetéseket :D Kipróbálásra vár még a You're Such A Budapest, és már érkezik a 3. OPI lakkom is, úgyhogy akkor talán már teljesebb lesz a kép, eddig az a véleményem amit az előbb olvashattatok.
Persze egy homoklakk esetében már más a felállás, azért már szívesebben fizetnék teljes árat is, viszont egy egyszerű vöröset hasonló minőségben sokkal olcsóbban is találhatunk.


No de nem kell elszomorodni, nem vagyok OPI ellenes, nem is leszek soha :D, de az biztos, hogy kizárólag a különlegesebb (csillámos, homok) lakkokra fogok kiadni ennyi pénzt.




Nektek mi a véleményetek az OPI lakkokról?
Holnap jöhet díszítve ez a lakk? :)

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép bordó lakk. Ha gyakran használod, akkor érdemes megvenni az OPI-t, mert elfogy a 15 ml is, nem romlik az állaga, nem kell hígítózni. Nekem öt db van, úgy gondolom, nem éri meg az árát, a 2500-3000 Ft-ot. Akciósan OK, de eredeti áron nem kell. Ha valami csodálatos színbe beleszeretnék, esetleg, ajándékba. De nálam nem tud többet, mint a drogériás lakkok, nem tartósabb, egyedül az állaga nagyon jó és az ecsetje, gyorsan is szárad.

    VálaszTörlés
  2. én nagyon kedvelem az opi-t szerintem az egyik legjobb márka.
    szerintem mindenkinek más a szellemi határ amennyit kiad egy lakkra.
    minősőgben szerintem az egyik a legjobb az opi,simán megéri az árát,még akkor is ha azon a véleményen vagyok hogy olaszban majd 4500 egy db..... ugye egyes webshopban 2200ft de külföldről rendelve mégjobban megéri az árát-ebay és egyéb oldalak.
    tüzijáték nálad akkor lesz ha 6 .nao is hordani fogod kopás nélkül :D
    nagyon szép ez a szín,ezért biztos teljes árat én sem fizettem volna,de csak azért mert 2010-es kollekció lakkja volt....

    VálaszTörlés
  3. Minden lakk úgy fénylik a körmeiden, imádom nézni! :D

    VálaszTörlés
  4. jah és a kérdésedre is válaszoljak: én inkább orly lakk párti voltam régen (de a nailland nyitása óta elvesztem náluk). amúgy nekem csak homok opijaim vannak (régen volt még 2-3 üveg, de kiselejteztem már, 8-9 éves lakkokról van szó), viszont egyikért sem voltam úgy oda.
    és naná, h jöhet díszítve! ;)

    VálaszTörlés
  5. Én is nem rég vettem Opi lakkot akciósan tetszik ez a szín is :)

    VálaszTörlés
  6. Audrey80: Teljesen egyetértek! :)
    Mdollas Nails: Az a baj, hogy én kizárólag webshopból tudom rendelni, a közelben nincs olyan hely ahonnan be tudnám szerezni és ha nem ebayről veszem akkor még ott a szállítási ktg. is ami azért gyakran elég húzós tud lenni. A tűzijátékról pedig csak annyit, hogy akkor esélytelen, ugyanis 2-3 napnál tovább még életemben nem volt rajtam ugyanaz a lakk :D Egyszerűen nem bírom, megunom, új ötletem támad. Szóval nekem a tartósság sosem volt szempont. A minőség sem nagyon, mert gagyi lakkokon nőttem fel, ugyanúgy tudok bánni egy sűrűbb, nehezebben kezelhetőbb lakkal mint egy extra híg profibb lakkal. A száradási idő sem befolyásol nagyon mert alapjába véve türelmes ember vagyok :D Nálam kizárólag a szín/finish a lényeg és őszintén szólva az OPI eddig nem nagyon dobott piacra olyan pl. glitteres lakkot amitől hanyatt dobtam volna magam, de a China Glaze vagy a Golden Rose már igen, sőt! Most amúgy nem veled akarok vitázni :D, csak ezek kimaradtak a bejegyzésből és akkor már leírom ide :)
    dyna: :D hihi, a fénynek a zselé az oka, ugyanis nélküle fél nap alatt betörne az összes. Írtam már róla még a blog indításakor, hogy "műkörmöm van" (http://glitterfingersss.blogspot.hu/2013/06/jelentem-mukormom-van.html) ami tulajdonképpen simán egy zselé réteg az eredeti körmeimen. Mára már szerencsére sokkal szebben ki tudom alakítani a formáját mint annó a bejegyzés írásakor :D Az Orly-t én is szeretem, a Fowl Play teljesen levett a lábamról. A Naillandet pedig nem kell magyarázni, én is elvesznék ha ott laknék tőle nem messze :D
    torteij88: :) első OPI-d neked is? Egyébként ma megérkezett a 3. OPI lakkom is, egy igazán különleges darab, hamarosan hozom róla a bejegyzést, de előbb alaposan letesztelem ;)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép színe van! :) Két OPI lakkom van, mind a kettőt ajándékba kaptam, és az egyik pont egy pirosas. :)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű, OPI az egyik legjobb. :) Bár már nem egyszer befürödtem velük. :(

    VálaszTörlés