péntek, február 28, 2014

Born Pretty Store | 3D Gold Nail Stickers


Pár hónapja felkerestek a Born Pretty Store-tól, hogy teszteljek pár, általam kiválasztott terméket. Mivel imádok azon az oldalon vásárolgatni ezért nem haboztam eleget tenni a felkérésnek. Az egyik termék amit választottam ez a hatalmas körömmatrica szett volt. Mint láthatjátok a fenti képen tényleg hatalmas, két tenyérnyi, nagyobb mint a fejem :D szóval szerintem mindenképp megéri az árát. Eredetileg $5.99, de most akciós, és csak $2.99-t kell fizetni ezért a 12 ívet tartalmazó szettért.

Kattintásra nagy méretben is megtekinthető a kép!

A legkülönbözőbb féle mintákat találhatjátok meg a gótikusabb daraboktól a szívecskéken, macikon át a koronákig, masnikig. Persze kombinálhatjátok is a mintákat, illetve én szét is szoktam őket vagdosni ha úgy gondolom, hogy épp ez a pötty már nem kell a mintához.
Ollóval szétdarabolom ívekre, így könnyebben tudom tárolni.


A matricákat előbb egy sötétebb alapra terveztem felragasztgatni, de végül a legújabb franken lakkom, a Rose Petals szolgáltatta az alapot, és milyen jól választottam, hiszen csodásan mutatnak együtt. A matricák közül a gótikusabb darabok közül válogattam, ezek a minták tetszenek a legjobban a szettből.


Na először sorra venném mik azok amik elnyerték a tetszésemet a termékkel kapcsolatban:
- 12 ívet kapunk a pénzünkért (eredeti áron ívenként $0,50)
- a minták jó minőségűek, tehát precízek, nincsenek itt-ott kilógó, oda nem illő darabkák
- rengeteg fajta minta közül választhatunk, a legegyszerűbb, munka/suli barát körmöktől, a vadabb, rockosabb manikűrökig bármit elkészíthetünk velük
- egyszerű a használatuk, csak leválasztjuk a fóliáról, felhelyezzük a körömre, lenyomkodjuk és lekenjük 1-2 réteg fedőlakkal



Persze van pár negatívum is, bár a többségük gyakori az ilyen típusú matricáknál, tehát nem kifejezetten ennek a matricának a hiányosságából adódik, hanem általános matrica hátrányok. Ezek pedig a következők lennének:
- ha domborúbb a körmünk, akkor a nagyobb minták sajnos nem fognak felfeküdni tökéletesen a köröm felszínére. Ezen sajnos a fedőlakk sem segít.
- egyes fedőlakkok kicsit feloldhatják az arany festéket a matricákról, ezt látni is lehet az én manikűrömnél is
- a "képkeret" jellegű minták közepe is a matrica része, tehát ott is van átlátszó ragadós fólia, ezért ezeket a legnehezebb ráegyengetni a körömre. Remélem érthető amit írtam, a gyűrűs ujjamon lévő körlánc esetében is ez a baj, hogy középen fel tud levegősödni a matrica, ez látszik is a képeken.


A negatívumok ellenére is tetszik a termék, újra is venném, mert csodás minták vannak rajta és már várom, hogy egy szolidabb összeállítást is elkészíthessek vele :)


A Born Pretty Store nail art szekcióján belül válogathattok a körmös cuccok közül, én mindig találok valami újdonságot amit szívesen kipróbálnék. Wishlist opció is van, úgyhogy regisztráció után be lehet pakolgatni a nekünk tetsző darabokat a kívánságlistára.

Ha fizetéskor beütitek a CSBQ10 kódot, akkor 10% kedvezményt kaptok a vásárlás összegéből.
A szállítás ingyenes, már egy termék vásárlása esetén is!


6 megjegyzés:

  1. Jók ezek a matricák, tetszik a mani is :)

    VálaszTörlés
  2. huu ezek nagyon dögös matricák, én még csak vizes matricákat próbáltam tőlük, de ezek is nagyon bejönnek :)
    szép a lakk is :)

    VálaszTörlés
  3. Milyen jól mutatnak ezen a lakkon! *.*

    VálaszTörlés
  4. A félholdban felragasztott lánc a kedvencem :3

    VálaszTörlés