szerda, augusztus 29, 2018

ILNP | Fall Equinox 2018

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Közeleg az évszakváltás, ami azt jelenti, hogy új ILNP kollekciók érkeznek, szokás szerint kettő. Az Equinox névre hallgató kollekcióban sötétebb, bátrabb színek kaptak helyet, míg a Southwest Sunset kollekcióban lágyabb, de mégis nagyon izgalmas lakkok találhatóak.
Szokás szerint  készítettem összehasonlító swatchokat is, de megint kihangsúlyoznám, hogy koránt sem teljes az ILNP készletem, így csak a rendelkezésemre álló legközelebbi/hasonló/viszonyítási alapnak megfelelő lakkokat tudtam melléjük tenni.


 HIGH VOLTAGE
Sötétebb lila jelly alap, holo pelyhekkel és sok-sok zöld-arany-pink shimmer pelyhecskével.
3 réteg + fedőlakk



RIDDLE ME THIS
Petrol-kék jelly alap, holo pelyhek és erőteljes zöld-kék-lila shimmer pelyhek.
3 réteg + fedőlakk



OFF THE GRID
Melegebb lila alap erős olíva-arany-bronz shimmer pehellyel és holo pelyhekkel. A lenti összehasonlító kép a legszínhűbb.
2 könnyed réteg + fedőlakk



ROYALTY
Mély bogyós-bordó jelly alap, arany pelyhek, holo pelyhek, zöld-arany-vörös-pink shimmer pelyhek.
3 réteg + fedőlakk



UNDERGROUND
Fekete jelly alap, holo pelyhek, zöld-arany-narancs-vörös multikróm pelyhek és zöld-arany-vörös-pink shimmer pelyhek.
3 réteg + fedőlakk



UNFAZED
Halvány feketés-kék jelly alap, lila-kék-zöld multikróm shimmer (a körmön egy picit jobban érvényesül a multikróm mint a képeken, de korántsem annyira mint egy igazi multikróm lakk esetében), holo pelyhek, kék shimmer pelyhek.
2 vastagabb réteg + fedőlakk


A lakkok augusztus 31-től lesznek előrendelhetőek az ilnp.com honlapon vagy a stockistoknál mint pl. a Nailland (10% kedvezménnyel).


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése