hétfő, július 03, 2017

Femme Fatale Cosmetics | Aussie Indie Con, EdM collab

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Ma a Femme Fatale Cosmetics márkától hoztam 4 lakkot, kettő az ausztrál Indie Con-ra készült, kettő pedig az Emily de Molly-val kollaborálva. Mind a 4 lakk limitált, egyenlőre nem tudom, hogy stockistoknál elérhetőek lesznek-e egyáltalán. A Femme Fatale honlapján viszont még tart az előrendelés (az egyetlen, úgyhogy siessetek).



BALEFIRE - Aussie Indie Con 2017
Sárgás-barackos átlátszós ("tint") alap, pink shimmerrel, arany metál mikroglitterekkel, arany-vörös irizáló glitterekkel.
3 rétegben használtam, az irizáló glitterek miatt bizonyos fényviszonyokban (árnyék) majdnem tökéletesen fed, míg máskor simán átlátszanak a körömvégek (bár szerintem ennél a lakknál nem volt cél a teljes fedés). 2 réteg fedőlakkot nem árt kenni rá.



LODESTAR -  Aussie Indie Con 2017
Piszkos rózsaszín/mályva "tint" alap, kék irizáló glitterekkel, zöld shimmerrel, levendula holo mikroglitterekkel és zöld irizáló pelyhekkel.
3 rétegben fed, 2 réteg fedőlakk ajánlott.



CREPUSCULAR AWEKENING - Emily de Molly collab

Ebbe a kollaborációba 2db Femme Fatale lakk és 2db Emily de Molly lakk tartozik, a szett pedig a Wild Woodlands nevet kapta. A szett egészben (5% kedvezménnyel) előrendelhető, de a 2 Femme Fatale lakk külön is előrendelhető.

A Crepuscular Awekening egy thermo lakk, mely meleg hatására nude/homok színű, hidegben pedig szürkés-kékes-zöldes. Türkiz shimmer és ezüst holo glitterek vannak benne.
3 vékony rétegben használtam, 1 vastag réteg fedőlakk elég volt rá.



DUSKWOOD -  Emily de Molly collab
Piszkos teal alap, pink-vörös shimmer, teal holo mikroglitterek és kisebb-nagyobb zöld-kék shiftelő pelyhek vannak benne. I-M-Á-D-O-M!
3 vékony rétegben kentem fel, hogy meglegyen a mélysége, 1-2 réteg fedőlakk kell rá.


A lakkok jelenleg előrendelhetőek a Femme Fatale ausztrál honlapjáról (ha minden igaz július 5-ig tart az előrendelés). Nem tudom, hogy a stockistokhoz eljutnak-e ezek az árnyalatok.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése