csütörtök, július 27, 2017

Colors by Llarowe | Late Summer 2017

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Colors by Llarowe megörvendeztetett minket még egy nyári kollekcióval, bevallom, nem gondoltam, hogy a Spring/Summer kollekció után lesz még valami. Hat színt kapunk, különböző finishekkel.



MERMAIDS IN MAUI
Gyengén pigmentált lilás jelly alap, holo pelyhek, holo csillám, türkiz shimmer és arany-vörös irizáló glitterek többféle méretben.
Nagyon tetszik, az egyik kedvencem a kollekcióból.
3 vékony rétegben ajánlom, de rövid körmön talán kettőből is kijön. Nem szárad túlságosan érdesre, de azért a minimum 1 vastag réteg fedőlakk kell rá.



I SKIES WITH MY KNEES
Mély türkiz szín (mélyebb, teltebb/sötétebb mint a képeimen), bársonyos holo effekttel (mint pl. a Rain, Rare Orchid, Highschool Was Rough Man). Gyönyörűséges!
Nagyon jól pigmentált, 1-2 rétegben fed. Alaplakk nem árt alá, enyhén elszínezi a körmöket.



ONE CRAZY ASS SUMMER
Hideg pink jelly alap, pink shimmer, kék irizáló mikroglitterek/csillámok, amik kivilágítanak az alapból.
3 réteg kell belőle és 1 réteg fedőlakk.



DIVE RIGHT IN
Középkék jelly alap, holo csillám, pink-barack shimmer.
3 réteg kell belőle.



CITY STREETS
A következő két lakk nekem teljesen A-England feeling, ugyanaz a sejtelmes holo és enyhe, megfoghatatlan duokrómosság jellemzi a City Streets-et is és a Hard To Imagine-t is. A City Streets egy SÖTÉTSZÜRKE - és ezt azért írtam kiabálva, mert a képeken egyáltalán nem szürkének néz ki. Már egy pici fénytől is beindul a holo és mindenféle színeket - főleg kéket varázsol a szürkébe. Pink shimmer is van benne, de ez csak nagyon extrém fényviszonyokban látszik a körmökön (az üvegben viszont könnyen megfigyelhető).
Nagyon jól pigmentált, 1-2 rétegben fed, mattra szárad.



HARD TO IMAGINE
Army zöld alap selymes holoval és zöld-teal duokróm shimmerrel. 
2 könnyed réteg, mattra szárad.


A kollekció már javában elérhető a stockistoknál, a hivatalos CbL honlapon augusztus 1-jén lesz elérhető.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése