szerda, november 09, 2016

Illyrian Polish | Summer Nights trio

Read it in ENGLISH                                                                                                                                PR sample

Az utolsó adag Illyrian Polish swatchot mutatom meg ma, a Summer Nights triót. Egy shimmer, egy shimmer-holo és egy glitteres fedőlakk alkotja a triót, és nekem szokás szerint nincs egy rossz szavam sem a márkára :D



DAZED
Az Illyrian gyakran csinál ilyen kis finom crelly lakkokat valamilyen szép shimmerrel, ezúttal egy igencsak változékony, de alapjáraton greige-taupe-mályva árnyalatról van szó, türkiz-teal shimmerrel.
Lakkozási szokásoktól függően 2-3 rétegben fed.



BLUE MOON
Sötét, piszkos-szürkés kék lineáris holo alap, erős réz-bronz (vagy már-már vöröses) shimmerrel. 
2 réteg.



FIREFLIES
Irizáló glitterekkel teli topper. Önmagában nem ajánlom, viszont bármilyen színt feldobhatunk vele. Én itt a Colors by Llarowe Emerald Isle  sötétzöldjére kentem 1 réteget. Egész sok glittert felvesz az ecset, úgyhogy szerintem bőven elég egy réteg belőle. A glitterek a zöld-sárga-narancs-piros színben váltakoznak.


A jelenlegi 4 stockist közül a Mei Mei Signatures-nél elérhető a Dazed és a Fireflies, a többieknél csak régebbi színek közül mazsolázhatunk. Csak remélni merem, hogy hamarosan még több opció nyílik a márka beszerzésére ;)
A hivatalos Illyrian honlapon november 11-én lesz restock, de ők sajnos nem szállítanak nemzetközileg.

Stockist:


Illyrian Polish social media:

2 megjegyzés: