hétfő, november 21, 2016

Nailmail | Válogatás + Nyereményjáték!

Read It In ENGLISH                                                                                                                                PR sample

Nemrég egy új magyar lakkos webshop nyitotta meg kapuit a magyar és nemzetközi körömlakk kedvelők számára. A Nailmail mögött Arabella, a Túl a pasztellen blog bloggerinája áll, a kínálatban pedig a Pretty Serious, a Moo Moo's Signatures, az NCLA, a Different Dimension és az Il Était Un Vernis különlegesebbnél különlegesebb lakkjai szerepelnek.
Természetesen nem bírtam megállni, hogy ne csemegézzek én is a lakkok közül, Arabella pedig volt olyan kedves, hogy pluszban elküldte nekem a Nailmail Moo Moo's Signatures store exclusive lakkját, a Dark Balance-t, amiből 3 szerencsés nyertes nyerhet is 1-1 üvegcsével.

Előtte azonban lássuk, hogy én miket választottam magamnak.


Il Était Un Vernis  - TEACH ME TONIGHT
Becsapós lakk, mert nem azt kapjuk ami az üvegben látszik. Az alapja sötét indigó kék, ez van tele vörös shimmerrel (fényviszonytól függően enyhén narancsos, vagy éppen pinkes tónussal) és holo csillámokkal. Közvetlen fény nélkül teljesen feketének látszik, de napfényben/lámpafényben a képeken látható csodás shimmer előbújik. Nem próbáltam még, de lakklemosós zsepivel finoman áttörölve valószínűleg intenzívebb shimmert lehet belőle kihozni.
Szuper pigmentált, 1-2 rétegben fed.Pretty Serious Cosmetics - FROSTY THE SNOWBORG
Nagyon szeretem a PS krém/metál lakkjait, nagyon jó minőségűek, és ez sem volt kivétel. Nem az a tipikus antikolt/szürkés ezüst, inkább egyfajta világos/fehéres ezüst, ilyenem még nem volt, ezért is választottam ezt. A tél folyamán biztos fogok rá készíteni valamilyen jeges/havas nail artot.
2 vékony rétegben fed, enyhén csíkozódhat.Moo Moo's Signatures - DON'T WAKE THE MONSTER IN THE WOODS
Meleg tónusú barna alap élénk zöld shimmerrel, arany holo csillámmal, arany minipelyhekkel.
2 normál-vastagabb vagy 3 vékony rétegben fed.Moo Moo's Signatures - DARK BALANCE
Nailmail store exclusive

Sötét szürke alap erős smaragd-teal-lila shimmerrel, piros holo mikroglitterekkel, arany (vagy bronz) minipelyhekkel.
Rövidebb körmön 2 rétegből is ki lehet hozni, én 3 vékony réteget kentem és 1 vastag réteg fedőlakkot.
A Nailmail jóvoltából 3 üveg Dark Balance kerül kisorsolásra. 
A játékra a lent található Rafflecopter dobozkán keresztül lehet jelentkezni, ahová az email cím agy a facebook fiókunk felhasználásával lehet belépni.
A jelentkezés kötelező feltétele a Nailmail Instagram és Facebook oldalának követése, illetve engem is kell valamilyen platformon követni
A nyertest a dobozkában megadott email címen értesítjük.
A játék nemzetközi, de csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek.
A nemzetköziség miatt a Rafflecopter dobozban angolul vannak a dolgok, kérdezzetek bátran kommentben vagy emailen ha valami nem világos!

Sok szerencsét mindenkinek! :)

 

5 megjegyzés:

 1. Jujj a Frosty csodaszép! *.*
  Köszi a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 2. Óó Dark Balance. Benne volt az első Nailmail-rendelésemben. Gyönyörű lakk, nem mondom hogy visszautasítanék egy tartalék üveggel belőle, de inkább nem veszem el a lehetőséget mások elől :) :D

  VálaszTörlés
 3. Hűha, szép mindegyik! Főleg az IEUV!

  VálaszTörlés
 4. Köszi a játékot Lexa! :-)

  VálaszTörlés
 5. A TEACH ME TONIGHT hihetetlenül gyönyörű! Jó választás volt! :)
  Köszönjük a játékot, remélem kivételesen szerencsés leszek, nagyon szeretném ezt a lakkot. :)

  VálaszTörlés