csütörtök, november 24, 2016

Delush Polish | The Winter Takes It All

Read It In ENGLISH                                                                                                                             PR sample

 A Delush Polish ismét egy izgalmas kollekcióval örvendeztet meg minket. Négy holografikus és 2 glitter bomba lakk kapott helyet a téli kollekciójukban.



BERRY MISBEHAVED
Lilás tónusú bogyós szín holo csillámmal, holo pelyhekkel és irizáló shimmer pelyhekkel.
2 réteg + fedőlakk. 



 DOUBLE GLAM-MY
Enyhén zöldes tónusú sárga arany holoval, holo pelyhekkel és arany shimmer pelyhekkel.
3 vékony réteg + fedőlakk



  FRINGE WITH BENEFITS
Rózsaarany holoval, holo pelyhekkel és shimmerrel, ami enyhe metálos finisht ad a lakknak.
2 réteg + fedőlakk



 SLAYIN' ALIVE
Vörös/burgundy alapszínű, enyhén narancsba/pinkbe shiftelő lakk holoval, holo pelyhekkel. Ennek is van egy enyhe metálos finishe.
2 réteg + fedőlakk. 



  TREKKIE WITH THE GOOD HAIR
Kék tónusú lila!!! alap amit képtelen voltam befotózni (de még szerkeszteni is). Mindenféle méretű kör alakú holo és nem holo glitterek ill. lila/pink shimmer pelyhek vannak benne. Élőben sokkal élettel telibbnek néz ki, meg-megcsillan benne a lila/pink simmer, a holo glitter pedig akár teal színben is ragyog.
2 rétegben fed, de fedőlakk nagyon sok kell rá (minimum 2 réteg).



 FLEECE NAVIDAD
Én aztán nagyon nem szeretem a nagy glitteres lakkokat...DE... nagyon régóta szeretnék egy amolyan "Karácsony az üvegben" lakkot, és azt kell mondjam végre megtaláltam. Van pár hasonló lakk a piacon, de valamibe mindig bele tudtam kötni (értem itt a glitterek összetételét, arányát, színét stb.), de úgy néz ki, hogy nekem ő lesz az igazi.
Arany, piros, zöld és ezüst holo és metál glitterek vannak benne a létező összes méretben. A többségük kör alakú (ami az egyik legfőbb oka a rajongásomnak), de van ott csillag alakú is.
Egyetlen hátránya, hogy a zöld jelly alap nagyon jellys, a képeken 3 réteget kentem, és hát nem volt egy pihe réteg úgy összességében :D Plusz legalább 2 réteg fedőlakk kell rá (mondjuk én most 1 réteg gél lakkot kentem rá), úgyhogy pláne vastag érzete van a körmön.
DE! Mivel ennyire jellys az alapja...simán lehet használni fedőlakként is. Egy picit lejjebb úgy is találtok swatchot.
A hatalmas kör és csillag glitterekért egyébként egy picit halászni kell, a fizika törvényei azért ilyen súly mellett már közbeszólnak :D


A lenti képeken a középzöld Revlon Emerald-ra és a sötétzöld CbL Emerald Isle-ra kentem 1-1 réteget a lakkból, és hát így azért sokkal másabb a helyzet. A Karis feeling megmarad, de legalább nem 5 centi vastagon van a lakk a körmeimen :D Nekem főleg a sötét zöldön tetszik, de BÁRMIRE (metálos, holo, pelyhes) rá tudnám kenni ami zöld.


A kollekció November 25-én 7AM EST időben rajtol a delushpolish.com-on, a fekete pénteki akciójukkal egyetemben. Stockistok terén a legkézenfekvőbb a Hypnotic Polish, remélhetőleg oda is befut majd hamar a kollekció, a teljes stockist lista egyébként ITT található.



5 megjegyzés:

  1. Nagyon jól mutat az utolsó lakk a zöldön, de nem értem, miért zöld az alapja, lehetne átlátszó és akkor piros, fehér és arany vagy bármilyen más színre fel lehet kenni, így meg kb. csak zöldre meg valami jó sötétre.

    VálaszTörlés
  2. Hát mert ez elvileg nem fedőlakknak készült :) Amit meg én nem értek az az, hogy a másik glitteres lakknak nagyon jól pigmentált a jelly alapja, 2 réteg simán elég belőle, akkor már miért nem lehetett ez is olyan?

    VálaszTörlés
  3. Huuu az a két glitteres lakk valami álomszép! Én is karácsonyi lakkot kerestem, kinézetre ez a zöld nagyon megfogott, de nem biztos hogy a leírtak miatt ez lesz a befutó. Meg amúgy is valami ilyesmit kerestem, csak pirosban. :) Tudnál javasolni valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi a kései válaszért. Pirosban nem nagyon tudok, zöldben/átlátszóban van pl. a KBShimmer-nek, meg mintha a Nine Zero-nak is lenne valami hasonló. Esetleg a Delush Polish-nál is szétnézhetsz még, mert sok hasonló glitteres lakkot gyártott régebben, lehet találsz valamit ami tetszene.

      Törlés