péntek, október 02, 2015

Végre ősz van!


A nyári kánikula után nekem olyan jól esik a kicsit csípősebb, őszi időjárás, éppen ezért már nagyon vártam, hogy végre vége legyen az indián nyárnak és kicsit vacoghassak az utcára lépve. A mai manikűr pedig egy vérbeli őszi mani lesz, ráadásul a Pshiiit által rendezett játékra is benevezek vele, hátha... (Google Fordító azt mondta, hogy nemzetközi a játék, úgyhogy remélem tényleg az :DD).
Bár nem volt feltétel, de egy A-England lakkot választottam alapnak, mégpedig a Briar Rose-t. 


Ha már felkentem, akkor be is fotóztam, bár volt már róla régebben teszt, de az akkori képeim nem voltak épp toppon, ezért gyorsan kattintottam pár újat. Elmondani ugyanazt tudom, mint akkor, kiváló minőség, 2 réteg + fedőlakk. A színe szerintem valami mályvás, rózsás valami, elég megfoghatatlan, már csak a holo miatt is. Olyan, mintha egy kis metálos fénye is lenne, valami csodás.



A körmöm meg akartam tölteni csupa őszi "motívummal", illetve azokkal a színekkel amiket én a legjobban szeretek az őszben: mély narancsok és bordók.
Levelek, bogyók, tobozok, és egy fa mögül kukucskáló róka került fel végül a Briar Rose-ra, mindent akril festékkel festettem meg. 


Közelről eléggé veszettróka nézése van szegénynek :DD




Hogy tetszik ez az őszi manikűr?

17 megjegyzés:

  1. Egyik kedvenc lakkom, annyira tetszett nálad, hogy muszáj volt megvenni a Nureyev után. Egy ideje kint áll a polcomon, mert igazi őszi szín. A manid csodálatos, mennyire jól áll hozzá a levél- és rókaszín :)

    VálaszTörlés
  2. Veszett róka :'DDD amúgy szépséges lett *-*

    VálaszTörlés
  3. Uram-isten menynire gyönyörű lett!!!!! Ez a lakk eleve magába bolondított, de ezek a kis motívumok....
    Nem csinálnál esetleg egy olyan posztot, amiben bemutatod, hogy milyen eszközökkel dolgozol, és kis trükkök? Próbálkoztam én is néhányszor, szerintem az ecseteim nem jók. Ja, meg a kézügyességem nyilván messze elmarad a tiédtől, de jó volna tudni, mivel festegessek, ami nem veszi el a kedvemet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már többen kérték, hogy csináljak valami ecsetmutogatós posztot, és fogok is hamarosan, talán egy kis videóval is.

      Törlés
  4. Csodálatos munka, a szemem alig bírom levenni róla!
    A rókának arckifejezése van, személyisége!
    A manikűr pedig nemcsak szimplán szép, de az igényesség magasiskolája!
    A fotók pedig...annyira magas színvonalat képviselnek, hogy csak szájtátva bámulok. Egy élmény hozzád benyitni! :)

    VálaszTörlés
  5. Brutál...főleg a falevél. Sok sikert :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem nagyon tetszik, gyönyörű, imádom, a rókát is :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű ez a lakk! A munkád pedig...instán mindig megdicsérem, de el kell mondjam, kis hazánkban messze a legügyesebb lakkos vagy, akinek a munkájával eddig találkoztam! A versenyen pedig sok sikert. :)

    VálaszTörlés
  8. Jajj mamám de gyönyörű! Megérdemelnéd, hogy nyerj! Büszkék vagyunk rád! :))

    VálaszTörlés
  9. Igen, igen, mindenképp támogatom Blondie kérését, mert mivel csinálsz ilyen gyönyörű vékonyka kis vonalkákat? O_O

    VálaszTörlés
  10. Ooo nekem egyből a kis Vukk jutott eszembe róla. Gyönyörűűű lett! :)

    VálaszTörlés
  11. "Közelről eléggé veszettróka nézése van szegénynek :DD" Ez a kedvenc mondatom a posztból :D:D A Briar Rose egyike volt az első Nailland rendelésemben levő lakkoknak, még ma is imádom, és rajtad is annyira gyönyörűen mutat, úgyhogy szerintem holnap őt fogom viselni :D Imádom a nail artjaid, fantasztikusakat alkotsz. Tökéletes, na!

    VálaszTörlés
  12. Fantasztikus lett ez a manikűr, az a róka fenomenális *.* Drukkolok, hogy sikerrel járj a játékon :)

    VálaszTörlés
  13. Csodálatos! Sok sikert a versenyen :)

    VálaszTörlés
  14. Ó, ez nagyon csodaszééép!

    VálaszTörlés
  15. Jaj, Lexa, ez a róka-móka gyönyörű lett! Annyira édes ez a fa mögül kukucskáló kisróka, meg a levelek is gyönyörűek! Nagyon hangulatos manikűr, remélem, hogy nyerni fogsz vele valamit, drukkolok! :))

    VálaszTörlés