szombat, június 20, 2015

Born Pretty Store BP-L020 nyomdalemez


Még mindig van nyomdalemez amit megmutassak, három manikűrt is készítettem vele, az egyik még elég friss, a másik kettő pedig hetekkel ezelőtt készült. Mivel még nem volt csipkemintás lemezem, ezért nem is volt kérdés, hogy a Born Pretty Store-tól egy ilyet is kérek tesztelésre. A BP-L020 lemez tele van szebbnél szebb csipkemintákkal, 14 nagy és 7 pici minta közül válogathatunk.
A nagy minták tényleg nagyok (mármint hosszúak), a legutóbbi lemezzel ellentétben ezek a minták szerintem a legtöbb körömhosszra megfelelőek lesznek. A nagy lemezek közül három van ami nem tetszik (1.sor 1,2,5), a többi szerintem nagyon szép.
A lemez minőségbeli jellemzésével nem húznám az időt, teljesen jól és könnyen használható, nem hiszem, hogy bárkinek problémája akadna vele.


Az első mani alapja az A-England Incense Burner volt, erre készítettem egy nyomda matricát. A Moyra bronz Metal Effect lakkal nyomdáztam, a mintát pedig az A-England Briar Rose-zal színeztem ki. Így az összkép kicsit keleties lett, nem pedig csipkés, de ennek ellenére nekem nagyon tetszik :)




Na ez a második manikűr már javában csipke, ráadásul nem bírtam megállni, hogy nem vigyem egy kicsit "cuki" irányba a dolgot a rózsaszínnel :) 



Megint előkerült az egyik kedvenc párosom, a menta és a korall. És igen, ilyen jól lehet nyomdázni az Essence Colour & Go 109 off to miami!-val (persze csak világos alapon). Ez a rózsás minta egyébként az egyik kedvencem a lemezről, biztosan fogok még vele alkotni a későbbiekben.


Ha megtetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megrendelni (most ráadásul akciós is).
Használjátok a CSBQ10 kódot, hogy 10% kedvezményben részesüljetek.




Szeretitek a csipkemintát?

11 megjegyzés:

  1. Ez a lemez nekem is megvan,szerintem nagyon szuper manikűröket készítettél :)

    VálaszTörlés
  2. Ez az utolsó rózsás mani...teljesen elvesztem o_0 ...kell ez a lemez! :D

    VálaszTörlés
  3. A második a rózsaszín, cuki jellege miatt, míg a harmadik az összhatása miatt tetszik. :)

    VálaszTörlés
  4. Szép manikűröket készítettél, az utolsó nálam is nyerő!! :) *-*

    VálaszTörlés
  5. Konkrétan nem akarok hinni magamnak, de a rózsaszín manikűr lett a kedvencem :D Fantasztikusan szép lett, bár mindegyik nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  6. Szuper minták vannak ezen a lemezen, nekem is meg kell rendelnem :)
    Kivételes alkalom, de nekem most a legelső manikűr tetszik, bár csak hajszállal előzte meg a másodikat :D

    VálaszTörlés
  7. De gyönyörű lett mindegyik, főleg az első és utolsó mani tetszik! Sosem jutott volna eszembe kifesteni a csipkemintát és ilyen színeket párosítani, de fantasztikusak a manik!!

    VálaszTörlés
  8. Mindegyik nagyon tetszik, de a második a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  9. A harmadik a kedvencem, a második annyira most nem tetszik, mert úgy érzem, hogy a nem telibe használt minta mintha rövidebbnek láttatná a körmeidet. Mondjuk a többi körmödön az is tetszik, szóval szuperek lettek! :)

    VálaszTörlés
  10. A menta-korall a kedvencem, de a másik kettő is nagyon jó lett. :)

    VálaszTörlés